Şu Sibel olayını artık kapatın!

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Alem tarafından oluşturulan Şu Sibel olayını artık kapatın! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,696 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şu Sibel olayını artık kapatın!
Konbuyu başlatan Alem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Valla bende birdaha açmam özel konuda canim yada kendimle ilgili bı konuda eskisi kadar aktif olup her posta da yazmayı düşünmüyorum bebeğimle ilgili bişey olursa bı post açar sorar geçerim artık eskisi gibi aktif olmam gercekten hala şoktayım ya ben ilk sandım kadın kendine ilgi mi almak istiyor diye düşündüm ama sonra bam başka bı boyuta gitmiş konu gerçekten çok ayıp ya Allah'tan özelden felan konusmuyorduk postlarda sakalasiyorduk şuan düşünüyorum ay ben kime yazdım kimdi o kafayı yiyecem ya Sibel Sibel değil seri sapikmis pislik
Dm den bana yazıyordu cnm konuşuyorduk Allah'tan çok özel detaylı birşey konusmamisiz acaba çok merak ediyorum burdan birine telefonunu vermişti acaba ne oldu Allah'tan bizde öyle bir sorun olmadı istemedi vermedim de çevrim içi olup iki kelimeyle olanları bile açıklama yapmıyor bakıyor çıkıyor sadce demek ki bu dediğiniz gbi pislik biri bende öyle bebeğimle ilgili sorn olursa yazarım resim vb şeyler asla atmam daha postları okurum normal cevap veririm artık şuan dm ne konuşmusuz acaba diye düşünüyorum valla ya

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bizim bu zamana kadar kinustugumuz sibel degilmiydi😧
Olabılırde olmayabılırde hayatta her sey olabılır ,bu kadar takılmayın bu sayfa uye olurken aklıma gelmedı degıl acaba erkekler kadın profılı acıp gırıyolarmı dıye sonra takılmadım kendı veya cocuklarnızın resmını koymayın belkı hala kadın profılıyle aramızda yasıyo olabılırler 😊guluyom ama ınanın konuyu hala anlamıs degılım tek anladıgım bı erkegın yazmıs olabılecegı ben bu uygulamayı bı ay anca cozdum nadıl post acılcak nerden yazılcak adam hemen yazmıssa belkıde sıbel hıc bı zaman sıbel degıldı lakın sıbel dıye bırı varsa ve basına bı sıkıntı gelmısse rabbım sıfasını versın ne dıyım

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Admin uyarı yaptı bilgilerinize ;

Bir daha kullanıcı hakkında konu açan olursa süresiz uzaklaştırılacaktır.
Kişi Bir süre uzaklaştırılmıştır. Süre sonunda gerekli açıklama yapılırsa yasagı kalkar.

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...