Dm den bana yazıyordu cnm konuşuyorduk Allah'tan çok özel detaylı birşey konusmamisiz acaba çok merak ediyorum burdan birine telefonunu vermişti acaba ne oldu Allah'tan bizde öyle bir sorun olmadı istemedi vermedim de çevrim içi olup iki kelimeyle olanları bile açıklama yapmıyor bakıyor çıkıyor sadce demek ki bu dediğiniz gbi pislik biri bende öyle bebeğimle ilgili sorn olursa yazarım resim vb şeyler asla atmam daha postları okurum normal cevap veririm artık şuan dm ne konuşmusuz acaba diye düşünüyorum valla yaValla bende birdaha açmam özel konuda canim yada kendimle ilgili bı konuda eskisi kadar aktif olup her posta da yazmayı düşünmüyorum bebeğimle ilgili bişey olursa bı post açar sorar geçerim artık eskisi gibi aktif olmam gercekten hala şoktayım ya ben ilk sandım kadın kendine ilgi mi almak istiyor diye düşündüm ama sonra bam başka bı boyuta gitmiş konu gerçekten çok ayıp ya Allah'tan özelden felan konusmuyorduk postlarda sakalasiyorduk şuan düşünüyorum ay ben kime yazdım kimdi o kafayı yiyecem ya Sibel Sibel değil seri sapikmis pislik