Su veriyo musunuz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Yillariminhasreti tarafından oluşturulan Su veriyo musunuz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,926 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Su veriyo musunuz
Konbuyu başlatan Yillariminhasreti
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yillariminhasreti

Yillariminhasreti

Kayıtlı Üye
rank
Su iyi dir ver helede mama içiyorsa içini yakar suyu mutlaka ver ben oğlumda verdim 5 aylıkken başlamıştım suya
Evet ya mama cok tatli bide her mama sonrasimi verdin ?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla su vermezsem içim içimi yer, emzirdiğim halde 2-3 çay kaşığı devamlı verdim asla pişman değilim

Valla su vermezsem içim içimi yer, emzirdiğim halde 2-3 çay kaşığı devamlı verdim asla pişman değilim bu bebeğimde de vercem.
Canim ne kadarlik bebisin gunde ne kdr verdin 1 kez mi

Türkaan

Kayıtlı Üye
rank
İi yapıyorsun mutlaka su verilmeli dopdugumdan itibaren özellijke de mama yiyen cocuklar cok fazla susuz kalma riski var. Bebeklerde derialtı yağ dokusu hızlı gelişir bu da vücudun su ihtiyacını arttırır. Mutlaka verilmeli miktarı bebek içebilidiği kadar zaten o agızını kemçitir suyu içmek istemez anlarsın yani 🤣bnmkide öle ondan Biliyom
Ne alaka ya mamadan sonra su vermek . Doktorlar diyodu ki zaten mamayı suyla yapiyosun fazla su içmesi böbrekleri çok küçük olduğundan ememez diyo vericeksen her gün değil yada çay kaşığı ama mamadan sonra su vermegi ilk defa duyuyorum

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Ne alaka ya mamadan sonra su vermek . Doktorlar diyodu ki zaten mamayı suyla yapiyosun fazla su içmesi böbrekleri çok küçük olduğundan ememez diyo vericeksen her gün değil yada çay kaşığı ama mamadan sonra su vermegi ilk defa duyuyorum
İçebildiği kadar dedim zaten çay kasıgıyla içiyor en faza 3 4 cay kasıgındansonra içmez oluyor. 3 4 cay kasıgı da emmeye sıkıntı vermez çünkü su bu karnı doymaz. Ayrıca o sizin dediğinizi diyen doktorların meslek arkadası olan diğerleri de bebeğin susuz kalmasının riskli oldugunu söylüyor. Mamadan önce sonra artık anne ne zaman isterse ara ara verilmeli.ayrıca ben mama derken ek gıdadan bahsettim bu sadece su ile yapılan mamaları kastetmedim. Misal bnmki cici bebe süt Pirinç unu falan yiyo bunlar susatır ben bunları kastettim aslında. Ama yine de sadece emen bebeklerin bile suya ihtiyacı var mama yiyen bebeklerin daha cok var...

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Guzel annisler 6 aya kadar su verilmezmis mama veriyorum hep ardindan su veriyorum sizde verdiniz mi bobrek genislemesi vardi kimisi zararli diyor su icmesi doktor verebilirsin demisti ama miktari icin sormadim ben her mama sonrasi veriyorum sakincalimi sizce
Canım anne sğtünğn büyük bir kısmı su olduğu için sadece anne sütü alan bebeklere su verilmesine gerek yok mama ile beslenen bebeklerde su verilmesini uygun görüyorlar. Bebeğinin susuz kaldığını lafasınınn üstündeki kafatası açıklığından anlayabilirsin. Bastırmadan elini hafifçe sür eğer içeri doğru çöküklük oluştuysa susuz kalmıştır

Yillariminhasreti

Kayıtlı Üye
rank
Canım anne sğtünğn büyük bir kısmı su olduğu için sadece anne sütü alan bebeklere su verilmesine gerek yok mama ile beslenen bebeklerde su verilmesini uygun görüyorlar. Bebeğinin susuz kaldığını lafasınınn üstündeki kafatası açıklığından anlayabilirsin. Bastırmadan elini hafifçe sür eğer içeri doğru çöküklük oluştuysa susuz kalmıştır
Aaa bunu ilk duydum ben oraya elleyemem simdi bise olur diye ..emerken orasi oynuyo sanki onu farkettim:/ mamanin pesine veriyomda her maman8n pesine vermek mi gerekir ona emin deilim

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Ya bobrekte genisleme vardi kontrol altindayiz bi arkadas su dahada buyutuyo dedi
Sen bebeğimdr genişleme var demedin canım bi arkadasın bebeğinde var dedin öle anladım ben. Bebeğinde bi rahatsızlık varsa ve bunu bikiyorsan buraya yazma dr git. Bak bizlerde o kadr sey söledik söle yap böle yap die rahatsız oldugunu bilmeden bebeğinin. Seninde kafan karıstı tabi. Sen dr ne diosa onu uygula bence

Tüm sayfalar yüklendi.