Kıyamam ben ya 😔 Sağol canım benim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici ModAyın Annesi Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 2 Mart 2023 #71 Hülya12' Alıntı: Kıyamam ben ya Genişletmek için tıkla ... Sağol canım benim
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 2 Mart 2023 #72 Gamze Hümeyra' Alıntı: Sağol canım benim Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sabahlar gamzem şuan nasılsınız
Gamze Hümeyra' Alıntı: Sağol canım benim Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sabahlar gamzem şuan nasılsınız
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici ModAyın Annesi Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 2 Mart 2023 #73 Hülya12' Alıntı: Hayırlı sabahlar gamzem şuan nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sabahlar canım benim Çok şükür birazdaha iyi birazdan kontrole gidecez
Hülya12' Alıntı: Hayırlı sabahlar gamzem şuan nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Hayırlı sabahlar canım benim Çok şükür birazdaha iyi birazdan kontrole gidecez
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 2 Mart 2023 #74 Gamze Hümeyra' Alıntı: Hayırlı sabahlar canım benim Çok şükür birazdaha iyi birazdan kontrole gidecez Genişletmek için tıkla ... Çok Sükür Kuzum Hayırlı Mutlu Haberlerle İnşallah
Gamze Hümeyra' Alıntı: Hayırlı sabahlar canım benim Çok şükür birazdaha iyi birazdan kontrole gidecez Genişletmek için tıkla ... Çok Sükür Kuzum Hayırlı Mutlu Haberlerle İnşallah
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,026 Konum Çankırı 2 Mart 2023 #75 O Gamze Hümeyra' Alıntı: Sağol canım benim evet muhtemelen ağrısı var Genişletmek için tıkla ... oyy kuzum benim kiyamam geçicek inşallah kuzum
O Gamze Hümeyra' Alıntı: Sağol canım benim evet muhtemelen ağrısı var Genişletmek için tıkla ... oyy kuzum benim kiyamam geçicek inşallah kuzum
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 2 Mart 2023 #76 Asena.ase' Alıntı: Oyyy kıyamam agrisi olabilir geçicek insallah tekrar cok gecmis olsun kuzum benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Mart 2023 Rica ederim.kuzum rabbim damatliginida göstermeyi nasip etsin insallah Genişletmek için tıkla ... Amin amin amin inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim rabbim hepimize o güzel günleri yaşatır inşallah
Asena.ase' Alıntı: Oyyy kıyamam agrisi olabilir geçicek insallah tekrar cok gecmis olsun kuzum benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Mart 2023 Rica ederim.kuzum rabbim damatliginida göstermeyi nasip etsin insallah Genişletmek için tıkla ... Amin amin amin inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim rabbim hepimize o güzel günleri yaşatır inşallah
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici ModAyın Annesi Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 2 Mart 2023 #77 Hülya12' Alıntı: Çok Sükür Kuzum Hayırlı Mutlu Haberlerle İnşallah Genişletmek için tıkla ... Geldik kuzum hastaneden çok şükür psnsuman yaptı ilaç yazdı geldik herşey yolunda çok şükür
Hülya12' Alıntı: Çok Sükür Kuzum Hayırlı Mutlu Haberlerle İnşallah Genişletmek için tıkla ... Geldik kuzum hastaneden çok şükür psnsuman yaptı ilaç yazdı geldik herşey yolunda çok şükür
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 2 Mart 2023 #78 Gamze Hümeyra' Alıntı: Geldik kuzum hastaneden çok şükür psnsuman yaptı ilaç yazdı geldik herşey yolunda çok şükür Genişletmek için tıkla ... Çok sevindim gamzem çok sükür
Gamze Hümeyra' Alıntı: Geldik kuzum hastaneden çok şükür psnsuman yaptı ilaç yazdı geldik herşey yolunda çok şükür Genişletmek için tıkla ... Çok sevindim gamzem çok sükür
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici ModAyın Annesi Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 2 Mart 2023 #79 Hülya12' Alıntı: Çok sevindim gamzem çok sükür Genişletmek için tıkla ... Sağol canım benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Mart 2023 Asena.ase' Alıntı: O oyy kuzum benim kiyamam geçicek inşallah kuzum Genişletmek için tıkla ... Sağol canım benim Allah razı olsun Son düzenleme: 2 Mart 2023
Hülya12' Alıntı: Çok sevindim gamzem çok sükür Genişletmek için tıkla ... Sağol canım benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 2 Mart 2023 Asena.ase' Alıntı: O oyy kuzum benim kiyamam geçicek inşallah kuzum Genişletmek için tıkla ... Sağol canım benim Allah razı olsun
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,026 Konum Çankırı 2 Mart 2023 #80 ÖzLemce33' Alıntı: Amin amin amin inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim rabbim hepimize o güzel günleri yaşatır inşallah Genişletmek için tıkla ... Rabbim senden razi olsun kuzum amin amin insallah kuzum
ÖzLemce33' Alıntı: Amin amin amin inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun canım benim rabbim hepimize o güzel günleri yaşatır inşallah Genişletmek için tıkla ... Rabbim senden razi olsun kuzum amin amin insallah kuzum