Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar Herkese hayırlı günler dilerim biz bu sene oğlumu sünnet ettirecektik düğününü de planlanmıştık herşeyi halletik sayılırdı sünnet dışında aslında daha önce yaptıracaktk bir sene önce doğum yaptım ikisini bir yaptıracaktk o oğlum vefat edince bunu yaptıramadk ve yaşı da büyüyor depremzedeyiz depremden dolayı Bursa ya geldik buradakiler ille buradaykn sünnet ettirin dediler doğumuma iki ay kaldı o doğmadan bunu halledlim dediler gidince evlere geçince düzene oturunca da mevlüt okumayı düşünüyorum ve de düğünü Allah nasip ederse inanın bu şeyin içinde hiç gönlüm yoktu hemde hiç ama olsun da bitsin dediler hala da istemiyorum sonra daha zor olur dediler şimdi hastahandeyiz Allah nasip ederse bugün sünnet olacak hastane çok kalabalık sırayı bekliyoruz 8 den beri dua edin lütfen canım sıra o kadar çok ki öğleden sonraya kalmasın gerçekten açlığa susuzluğa dayanamyacak çünkü az kaldı son noktasında gerçekten
Kuzum ya Allah hayırlı etsin doğru karar vermişsiniz. Bebeğin küçükken sana zor olurdu ikisi bir arada hem etrafındakiler de sana yardımcı olur. Düzenini kurunca da duasını yaparsın hayırlısıyla
Kuzum ya Allah hayırlı etsin doğru karar vermişsiniz. Bebeğin küçükken sana zor olurdu ikisi bir arada hem etrafındakiler de sana yardımcı olur. Düzenini kurunca da duasını yaparsın hayırlısıyla
İnşallah canım benim inşallah ama hepimiz insanlar da öyle iken hiç istemedim babası da yok yanımda kendimi çok yalnız hissettim halbuki herkes burada ama nebileyim işte bebekle zor olur diye ondan dolayı illa yaptıralım dediler daha bekliyoruz işte sağ salim hayirlisi ile olup bitseydi inşallah düzenimiz olunca da duasını Allah'tan bir aksilik olmazsa hemen yaptıracağım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yaa sağ salim çabucak çıkar inşallah canım benim haber ver mutlaka canım benim damar yolunda çok ağladı mi benim korkum o vAlla birde çıkanlar su yemek die ağlıyor narkoz da var ay bugünü de atlatdaydik ya
Yaa sağ salim çabucak çıkar inşallah canım benim haber ver mutlaka canım benim damar yolunda çok ağladı mi benim korkum o vAlla birde çıkanlar su yemek die ağlıyor narkoz da var ay bugünü de atlatdaydik ya
İnşallah canım benim inşallah ama hepimiz insanlar da öyle iken hiç istemedim babası da yok yanımda kendimi çok yalnız hissettim halbuki herkes burada ama nebileyim işte bebekle zor olur diye ondan dolayı illa yaptıralım dediler daha bekliyoruz işte sağ salim hayirlisi ile olup bitseydi inşallah düzenimiz olunca da duasını Allah'tan bir aksilik olmazsa hemen yaptıracağım