Sünnet 😌😌

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebru Ulus tarafından oluşturulan Sünnet 😌😌 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,420 kez görüntülenmiş, 67 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sünnet 😌😌
Konbuyu başlatan Ebru Ulus
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mamı Sibel

...

Moderator
Mod
rank
Yarın miniğimi sünnet e götürüyoruz ablaları darısı diğer erkek bebiş annelerine olsun inşallah 😍😍❤️😍🤲🤲🤲 bu arada bugün tam 40 günlük olduk kırkımız çıktı çok şükür darısı diğer güzel günlere inşallah 🤲☺️😍
Amin canım.Şimdiden hayırlı olsu.Damatlığınıda gör inşaAllah🤗❤️

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Ya 40 oldumu? Ne çabuk geçdi 😁 tebrik ederim minik paşayı 🥰
Benim oglanlar 3 buçuk 2 yaşında ama hala sünnet deyiller 😁
Evet
Amin canım.Şimdiden hayırlı olsu.Damatlığınıda gör inşaAllah🤗❤️
Aminn inşallah 😘🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar dün sünnetimiz oldu çok şükür bir yükümüz daha kalktı üzerimizden rabbim daha güzel günlerini göstersin inşallah meleklerimizin size tavsiyem küçük yaşta yaptırın korkmayın gayet güzel gidiyor hiçbir sıkıntı yok çok şükür ağrı sızı yok aklı yetseydi asla durmayacakti gece gündüz huzursuz olacaktı ben biliyorum dediğim gibi bence yaşını bile beklemeyin yeni doğum yapan anneler koşun sünnetçi ye 😁😁😃😃😃😍😍😍😍😍😍🏃🏃🏃🏃😌😌

Aminn Rabbim herkese nasip etsin inşaAllah çok güzel bir duygu oğluma yaptırdım bende üzerimden yük kalktı sanki🤩🤗🤗
Amin canım inşallah 🤲☺️😌

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Evet

Aminn inşallah 😘🤲

Kızlar dün sünnetimiz oldu çok şükür bir yükümüz daha kalktı üzerimizden rabbim daha güzel günlerini göstersin inşallah meleklerimizin size tavsiyem küçük yaşta yaptırın korkmayın gayet güzel gidiyor hiçbir sıkıntı yok çok şükür ağrı sızı yok aklı yetseydi asla durmayacakti gece gündüz huzursuz olacaktı ben biliyorum dediğim gibi bence yaşını bile beklemeyin yeni doğum yapan anneler koşun sünnetçi ye 😁😁😃😃😃😍😍😍😍😍😍🏃🏃🏃🏃😌😌

Amin canım inşallah 🤲☺️😌
Ay vala cok iyi yaptiniz canim sen anlatirken benim bile ustumden yuk kalkti 🤣🤣bizim bi akraba var oglu 5 yasinda cok aksi hırçın bisey hala yaptiracaklar bakalim bana akil verip duruyor bide salak ben dogdugunda 2 aylikken yaptıracam zaten bu sefer ben ona akil verecem ayy niye bukadar geciktiniz ya bak biz hemen sip sak hallettik diyecem🤣🤣

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Ay vala cok iyi yaptiniz canim sen anlatirken benim bile ustumden yuk kalkti 🤣🤣bizim bi akraba var oglu 5 yasinda cok aksi hırçın bisey hala yaptiracaklar bakalim bana akil verip duruyor bide salak ben dogdugunda 2 aylikken yaptıracam zaten bu sefer ben ona akil verecem ayy niye bukadar geciktiniz ya bak biz hemen sip sak hallettik diyecem🤣🤣
Büyüyünce gerçekten çok zor olur dün gördüm çünkü ne olduğunu en iyisini ben yaptım valla yavrumun hicbiseyden haberi bile olmadı çok şükür sesi çıkmıyor bakalım şiddetle tavsiye ediyorum küçük yaşta yaptırın sizde hiç korkmayın o kimse ona da söyleyin daha da karda kaçmadan yaptırsın yazık ayol ilerde çocukta travma filan kalır Allah göstermesin ne bekliyor daha turşusunu mu kuracak el kadar çocuğu yaptırdıkta korkmadan 😄😄😄

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Büyüyünce gerçekten çok zor olur dün gördüm çünkü ne olduğunu en iyisini ben yaptım valla yavrumun hicbiseyden haberi bile olmadı çok şükür sesi çıkmıyor bakalım şiddetle tavsiye ediyorum küçük yaşta yaptırın sizde hiç korkmayın o kimse ona da söyleyin daha da karda kaçmadan yaptırsın yazık ayol ilerde çocukta travma filan kalır Allah göstermesin ne bekliyor daha turşusunu mu kuracak el kadar çocuğu yaptırdıkta korkmadan 😄😄😄
🤣🤣🤣🤣 heralde kuzum vala😅 bende senin kafadanim valla dogsun insallah sag saglim bnde hemen yaptiracam

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
🤣🤣🤣🤣 heralde kuzum vala😅 bende senin kafadanim valla dogsun insallah sag saglim bnde hemen yaptiracam
İnşallah 😍😍 sağlıkla gelsin minnoş
Gerisi kolay ne çabuk 40 gün oldu sünneti bile oldu anlamadım valla çok çabuk geçiyor zaman
Eşim bakamadı hiç odaya girmedi ben videosunu resimleri ni bile çektim anı kalsın diye sizin eşiniz siz nasılsınız bu konuda 😃

Tüm sayfalar yüklendi.