Süt konusu.

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sevgiyavuzd tarafından oluşturulan Süt konusu. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,320 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Süt konusu.
Konbuyu başlatan Sevgiyavuzd
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sevgiyavuzd

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Meyve suyu değilde evde kendim hoşaf yapıp içiyorum suyu çok içiyorum inşallah yarar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Süt gaz yapıyor diye biliyorum ama
Hoşaf daha iyi bende öyle yaptım meyve suyu gaz yapıyor ama bol su içmeyi ihmal etme tahin helvasıda çok iyi.

Sevgiyavuzd

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben bebeğe gaz yapan yiyecekler listesine baktım çay kahve vs var ben her sabah kahve içmeden kendime gelemiyorum ama kendi keyfim içinde bebeğin gaz sancısı yaşamasını istemem su yeşil yapraklı sebzeler sütü artiriyormus sana kim dediyse çay diye ezbere söylemiş canım su su su sütü arttırıcı etkisi varmış
Bende çaysız yapamayan biriyim ama bebeğimin huzuru için bende yok denecek kadar azalttım yakında içmem de 🤭

Aynen özellikle tavuk eti sütü arttırıyo ben herşeyi denedim hic bşey süt yapmadı tavuk yedğimde anladım ki benim sütüm zTen yokmş ikisinide doğru düzgün emziremedim inşallah bu emer ya😒
Bende tavuğun sütü arttırdığına inandım özellikle hafif kavurup su koyuyorum kendi kendine iyice haşlanıyor hem eti güzel oluyor hemde suyunu çorba gibi kaşıkla içiyorum çok iyi geliyor, inşallah bunda emzirirsin😘

Aynen özellikle tavuk eti sütü arttırıyo ben herşeyi denedim hic bşey süt yapmadı tavuk yedğimde anladım ki benim sütüm zTen yokmş ikisinide doğru düzgün emziremedim inşallah bu emer ya😒
Bende tavuğun sütü arttırdığına inandım özellikle hafif kavurup su koyuyorum kendi kendine iyice haşlanıyor hem eti güzel oluyor hemde suyunu çorba gibi kaşıkla içiyorum çok iyi geliyor, inşallah bunda emzirirsin😘
Hoşaf daha iyi bende öyle yaptım meyve suyu gaz yapıyor ama bol su içmeyi ihmal etme tahin helvasıda çok iyi.
Aynen helva da iyi geliyor 🥰

Selam kızlar sütle ilgili bir şey soracaktım. Ben hem çok susadığım için hemde sütüm için çok su içiyorum ailem de bunun yanlış olduğunu suyu az çayı çok içmem gerektiğini söylüyor. Su bebekte ishal yaptığını bu yüzden kilo alamayacağını söylediler. Doğru mu bu çay zararlı değil mi süte iyi geliyor mu?
Yok canım süt için bol bol su için diyor ebeler internette bile günde 3 lt diyor sen şu iç boşver hem çay sana kansızlık yapar canım çok içme çayı

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar sütle ilgili bir şey soracaktım. Ben hem çok susadığım için hemde sütüm için çok su içiyorum ailem de bunun yanlış olduğunu suyu az çayı çok içmem gerektiğini söylüyor. Su bebekte ishal yaptığını bu yüzden kilo alamayacağını söylediler. Doğru mu bu çay zararlı değil mi süte iyi geliyor mu?
Burda kesinlikle siyah cay vermezler.. rezene cayi gibi sutu artirici caylari gunde 5 bardaga kadar icebilirsin derlerdi.. daha bunun yaninda icebildigin kadar su icmen gerektigini.. yagli sekerli seylerinde sutu artirdigini soylerlerdi ve surekli tereyagi cilek receli gibi seyler getirirlerdi.. siyah cay degildir o onlar yanlis anlamistir..

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Ne güzel canım benimkiler emsede yoktu işte şmdi umarm olur
Pozitif düşün kuzum gelir

Cnm bide dogum yaptım 3 gün sonra sıcak suyla banyo yap memeni öfele gelir

Gamze akdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Hayır çay kansızlık yapar ve faydalı değil gebelikte su tuketimi hem bebeğin karnındaki suyu hemde enfeksiyon ve sağlıklı gebelik için çok önemli doktorum gunde 3 buçuk litre su tuketmemi söylüyor çay kahve bunlar bebek için hiç yaralı değil hadi sut iç deseler amşıycam da çay anlamıyorum canım bol bol su tuket istersen doktorada sorabilirsin ama çayı kahveyi çok tuketme onun yerine sut portakal suyu falan iç

Pozitif düşün kuzum gelir

İnşallah olur kızlar ya deniycem vlla yeterki olsun 😀

Tüm sayfalar yüklendi.