Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gelir gelir merak etme ve stres yapma sütüm yok veya az deme bunlar çok etkiliyor. Sütüm var illahaki gelecek bebeğim doyuyor diyerek psikolojini düzenle bak gör o zaman artacak sütün
Gelir gelir merak etme ve stres yapma sütüm yok veya az deme bunlar çok etkiliyor. Sütüm var illahaki gelecek bebeğim doyuyor diyerek psikolojini düzenle bak gör o zaman artacak sütün
Selam kızlar ben 3 hafta önce doğum yaptım sütüm 3 gün tek geldi başkada gelmedi çok kişiden duyuyorum rezene çayı iyi diye yada bir tane damla varmış onuda sordum oda iyimiş sütü artsın diye ilaç yada rezene çayı içen varmı kızlar sizden ricam yardımcı olurmusunuz
Öncelikle hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah bende sezeryan doğum yaptım üç gün sütüm gelmedi tabi süt gelmeyince millet çocuk aç sütün yok psikolojik baskıya başladı hemen ben kuru dut kuru kayısı kuru üzümden kompostu yaptım sürekli geldim gittim içtim birde tahin helvası çok yedim çok şükür üçüncü günü sonunda geldi baya da faydasını gördüm 17 aylık kızım dün bıraktım emzirmeyi yeniden hamileyim doğuma yapıp götürcem yine sende dene canım hemde o dönemdeki kabızlığa da çok iyi geliyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Selam kızlar ben 3 hafta önce doğum yaptım sütüm 3 gün tek geldi başkada gelmedi çok kişiden duyuyorum rezene çayı iyi diye yada bir tane damla varmış onuda sordum oda iyimiş sütü artsın diye ilaç yada rezene çayı içen varmı kızlar sizden ricam yardımcı olurmusunuz