Suyum geldi diye gittim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Didem tarafından oluşturulan Suyum geldi diye gittim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,255 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Suyum geldi diye gittim
Konbuyu başlatan Didem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyatim

Didem

Kayıtlı Üye
rank
37 haftaya girdim bugn. Suyum geldı diye gittim doktor su degıl dedı ama bebeğin suyunda azalma var dedi nasıl oluyor anlamadım bilgisi olan var mı

Didem

Kayıtlı Üye
rank
Anlamadim bende canim evdemisin wu an?? Yeniden gele bilir suyun azalma varsa neden dogum deyil dedi rabim sag salim kucagina almayi nasib etsin Aminn
Valla yatışını yapalım dedı sabaha kdr gözetm alynda kal ben istemedım. Evım hastnye 5 dk uzaklkta bişey olursa gelrm dedm. Sancn var ama doğum sancısı degıl dedı. Suyun gelmıyor dedı o zamn bebegn suyu neden azalmş anlamş deglm. Sabah kendı doktoruma gidcem

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Valla yatışını yapalım dedı sabaha kdr gözetm alynda kal ben istemedım. Evım hastnye 5 dk uzaklkta bişey olursa gelrm dedm. Sancn var ama doğum sancısı degıl dedı. Suyun gelmıyor dedı o zamn bebegn suyu neden azalmş anlamş deglm. Sabah kendı doktoruma gidcem
Inwallah kuzum kendine diqqet et yarin doktordan gelince haber et inwallah hic bi weyin yok bende 37+5 benimde arada suya benzer geliyor amma suyum deyil hayirlisi ile bi dogsak

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
37 haftaya girdim bugn. Suyum geldı diye gittim doktor su degıl dedı ama bebeğin suyunda azalma var dedi nasıl oluyor anlamadım bilgisi olan var mı
Benim ilk bebeği öyle öldürecekti doktor başka doktora görün bana idrar kaçırmışsin dedi meğer çocuğun suyu gelmiş 2 gün sonra gittiğim de başka doktora acil sezeryana aldılar ihmal etme bazı manyak doktorlar anlamıyor canim

Tuqba

Kayıtlı Üye
rank
Bende olmuştu bu problem sürekli ıslaklık oluyordu altımda ama ben 41 haftadaydim muane edince suyu bitmiş dedi bana azalma değildi çok az bir yerde vardı birde çiş yapmış burada var dedi. Sonra sancı verdi doğum yaptım. Böyle az az gelip demek ki su bitiyor

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Suyun azalması suyunun gelmesinden değil bebeğin idrarını az yapmasından kaynaklıdır o zaman tekrar geldiğini hissedersen tekrar doktora git günün yaklaşmış zaten ne olur ne olmaz inşallah sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın.

Tüm sayfalar yüklendi.