Sybm durumu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde SemaKayra tarafından oluşturulan Sybm durumu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,652 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sybm durumu
Konbuyu başlatan SemaKayra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Ortada birşey yok canım ya ilgi çekmek için olduğunu düşünüyorum bende sonradan gördüm anlattıkları birbiri ile tutmuyor hint filimlerinde nasıl abartırlar durumu öyle olduğunu düşünüyorum
Yok bide eşi bunun postuna nasıl girmiş nasıl bildirim geliyomus bana yada size geliyomu bu bildirim burda mahrem herşey konusuluyo demekki herşeyi okuyo bunun eşi ne kadar saçma bı durum ayıp denen bişey var biliyosunki burda bayanlar mevcut sinir oldum ya ne tuhaf insanlar var yok teyze kızı yok eşi

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Hepsi kurgu da olabilir çok çelişki var çünkü ama yapanın eline ne geçecek onu merak ediyorum işsiz güçsüz o zaman. Mantıken epilepsi hastaları ağır nöbet geçiriyorsa solunumu etkileniyor ve cihaza bağlı nefes almak zorunda kalabiliyorlar. Bana tek mantıklı gelen buydu gerisi çok saçma zaten.
Günahları boynuna işte bir öldü diyip bir yaşıyor demeleri sonra kocasının burada birşey olmamış gibi açıklama yapması ne bileyim benim eşim hasta olsa durumu kötü olsa aklıma telefon mu gelir Allah aşkına

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Hepsi kurgu da olabilir çok çelişki var çünkü ama yapanın eline ne geçecek onu merak ediyorum işsiz güçsüz o zaman. Mantıken epilepsi hastaları ağır nöbet geçiriyorsa solunumu etkileniyor ve cihaza bağlı nefes almak zorunda kalabiliyorlar. Bana tek mantıklı gelen buydu gerisi çok saçma zaten.
Yani dün geceden beri herkesin tek konusu Sibel olmuş bişey varsa Allah şifa versin. Yoksa da bu kadar vebale girdi yine Allah sorsun daha ne diyeyim. Yeter artık her yerde Sibel Sibel milletin işi gücü bu mu yani

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Yok bide eşi bunun postuna nasıl girmiş nasıl bildirim geliyomus bana yada size geliyomu bu bildirim burda mahrem herşey konusuluyo demekki herşeyi okuyo bunun eşi ne kadar saçma bı durum ayıp denen bişey var biliyosunki burda bayanlar mevcut sinir oldum ya ne tuhaf insanlar var yok teyze kızı yok eşi
Bana hiç bildirim falan gelmiyor canım

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Günahları boynuna işte bir öldü diyip bir yaşıyor demeleri sonra kocasının burada birşey olmamış gibi açıklama yapması ne bileyim benim eşim hasta olsa durumu kötü olsa aklıma telefon mu gelir Allah aşkına
Aynen de öyle demekki eşi de bu uygulamanın her satırını biliyor ki yazıyor

Alem

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar buraya yazı yazanın kafasını anlayan oldumu Kuzeni mi neymiş kadıncağız ne durumda şakamı gerçekmi Allak bullak

Kızlar buraya yazı yazanın kafasını anlayan oldumu Kuzeni mi neymiş kadıncağız ne durumda şakamı gerçekmi Allak bullak oldu kafam
Yalan bebeğim inanmayın böyle şeylere bı deli bı taş attı gitti bu tür programlara güven olmaz ben nerden bilim şuan karşımda erkek var yada yok kimseye güven olmaz

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...