Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok zor bir süreçti kızlar. Sancım çok vardı açılmam hiç yoktu suyum geldiğinde. Açılma şeysi verdiler alttan o beni yaktı kavurdu 18 saat sonunda 10 cm açıklıkla kızıma kavuştum Rabbime sonsuz şükür. Zordu ama atlattık Allah dua eden etmeyen herkesten razı olsun. Babasını beklemedi yaramaz kızım ama babası yarın geliyor inşallah. Bi de altta kesikle oldu doğum o yüzden oturamıyorum üstüne totomun
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bekleyenlerin benim başıma olsun inşallah en kısa sürede toparlanırsın canım bebişini benim yerim öp Allaha emanet ol Allah yâr ve yardımcın olsun ❤
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı bekleyenlerin benim başıma olsun inşallah en kısa sürede toparlanırsın canım bebişini benim yerim öp Allaha emanet ol Allah yâr ve yardımcın olsun ❤
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız. Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız. Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr
Çok zor bir süreçti kızlar. Sancım çok vardı açılmam hiç yoktu suyum geldiğinde. Açılma şeysi verdiler alttan o beni yaktı kavurdu 18 saat sonunda 10 cm açıklıkla kızıma kavuştum Rabbime sonsuz şükür. Zordu ama atlattık Allah dua eden etmeyen herkesten razı olsun. Babasını beklemedi yaramaz kızım ama babası yarın geliyor inşallah. Bi de altta kesikle oldu doğum o yüzden oturamıyorum üstüne totomun
Çok geçmiş olsun balım Rabbim yavrunu sana ve ailene bağışlasın balım benim
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-10-21
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası). Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr