Rabbim sağlıkla kavuştursun kuzum2 gün önce detaylı ultrasyona girdim büyük ihtimalle erkek dedi
Yinede kessin konuşmadı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşallah cnm bi atlatsaydik![]()

Rabbim sağlıkla kavuştursun kuzum2 gün önce detaylı ultrasyona girdim büyük ihtimalle erkek dedi
Yinede kessin konuşmadı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İnşallah cnm bi atlatsaydik![]()
Hosssgellldiiiinnn canımmm bende 7+3 gebeyim bir mide bulantısı var anlatamam çok zor ama bi yandan da cok büyük bir nimeti taşıyoruz mide bulantısına prilam dr kullanıyorum en azından baya bir azaltıyor doktorum vermişti senin cinsiyet belli miSelamün aleyküm cici anneler aranızda yeniyim
7aylik evliyim 13+2gebryim veee ikizlere hamileyim
Çok bulantım oluyor sizde nasıl gidiyor
Erkek demişti ama dahada belli değil değil 2hafta sonra gel dediHosssgellldiiiinnn canımmm bende 7+3 gebeyim bir mide bulantısı var anlatamam çok zor ama bi yandan da cok büyük bir nimeti taşıyoruz mide bulantısına prilam dr kullanıyorum en azından baya bir azaltıyor doktorum vermişti senin cinsiyet belli mi![]()
![]()
Kesinlikleİnşallah cnm inşallah
Bebişlerimiz sağlıklı olsunda her türlü dayaniriz
Ben akşam 2 sabah 1 alıyorum sende öyle deneyebilirsin canım insallah yatışır mide bulantın bebişini saglıkla kucağına almayı nasip etsin sana bana hepimizeErkek demişti ama dahada belli değil değil 2hafta sonra gel dedi
Bende prilam Dr kullanıyorum ikitane birden alıyorum hiç fayda etmiyor cnm ya
Ben akşam 2 sabah 1 alıyorum sende öyle deneyebilirsin canım insallah yatışır mide bulantın bebişini saglıkla kucağına almayı nasip etsin sana ba
Bende öyle denim cnm inşallah faydasi olurBen akşam 2 sabah 1 alıyorum sende öyle deneyebilirsin canım insallah yatışır mide bulantın bebişini saglıkla kucağına almayı nasip etsin sana bana hepimize![]()
Hoşgeldin siz gelirken biz çıkıyoruz bı taraftan bende geldiğimde o haftalardaydim şimdi 38 olacağım doğuma 1 hafta var hiç kusmadim 2. Hamileliğim ikiside aynı geçti çok şükür bı sıkıntım yok şimdilikSelamün aleyküm cici anneler aranızda yeniyim
7aylik evliyim 13+2gebryim veee ikizlere hamileyim
Çok bulantım oluyor sizde nasıl gidiyor
Yaaa ne güzelHoşgeldin siz gelirken biz çıkıyoruz bı taraftan bende geldiğimde o haftalardaydim şimdi 38 olacağım doğuma 1 hafta var hiç kusmadim 2. Hamileliğim ikiside aynı geçti çok şükür bı sıkıntım yok şimdilik![]()
Amin canım zaman çabuk geçiyorYaaa ne güzel
Bende atlatırım inşallah
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah cnm