Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hoşgeldin canım Kastamonu da yaşıyorum. Kaç haftalık gebesin
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar. Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr
Hoşbuldum canim 17 haftalık hamileyim Cok heyecanlı bir süreç ev hanımıyım belki arkadaşlık kurar birbirimize destek oluruz güzel hamişlerle diye yazdım siteye senin kaç haftalık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hoşbuldum canim 17 haftalık hamileyim Cok heyecanlı bir süreç ev hanımıyım belki arkadaşlık kurar birbirimize destek oluruz güzel hamişlerle diye yazdım siteye senin kaç haftalık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
11 haftalık kuzum çokta uzak değiliz açıkçası eşimin görevlerinden dolayı ara sıra gidiyoruz oraya. Gerçekten çok güzel bir site herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor ve çok güzel arkadaşlıklar ediniyoruz. Bende iyiki bu siteye kayıt olmuşum diyorum
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.