Tansiyon sorunu olan var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Angel tarafından oluşturulan Tansiyon sorunu olan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,776 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tansiyon sorunu olan var mı
Konbuyu başlatan Angel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gökçe Gökçek 🤰

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Belirtileri nasıl anlıyorsunuz gebelikte tansiyon baş ağrısı bende çok var olabilir mi
Canim benim iki gün boyunca başım agridi, birde ben gebelikte burnumdan nefes alamamya baslamistim. Tam o bas agrisi olduğu günler burun ici kanda oldu. Kontrolume gitmistim. Doktor tansiyon ölçümü yapmıştı. Orda yüksek çıktı. Aslinda bas agrim ondanmis. Halada hep olcuyorum evde. Sende ölç canim. Tansiyon yuksek olursa bebege yeterli oksijen gitmiyormus.

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Canim benim iki gün boyunca başım agridi, birde ben gebelikte burnumdan nefes alamamya baslamistim. Tam o bas agrisi olduğu günler burun ici kanda oldu. Kontrolume gitmistim. Doktor tansiyon ölçümü yapmıştı. Orda yüksek çıktı. Aslinda bas agrim ondanmis. Halada hep olcuyorum evde. Sende ölç canim. Tansiyon yuksek olursa bebege yeterli oksijen gitmiyormus.
Ayy yemin ederim bende öyleyim nefes hiç alamıyorum geceleri uyuyamıyorum benimde burnumda kan geliyor zaten sağlık ocaği aradı pazartesi gidecem kontrole tansiyon için

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Ayy yemin ederim bende öyleyim nefes hiç alamıyorum geceleri uyuyamıyorum benimde burnumda kan geliyor zaten sağlık ocaği aradı pazartesi gidecem kontrole tansiyon için
Ayy gecmis olsun canim . 3. Aydan beri cekiyorum burun tikanikligi. Benim tansiyon aetik standart olmasina ragmen hala kan olusuyor burnumda. Sanirim bu gebelikle ilgili. Ama burundan nefes alamamak cok zor. Doktorum bana tuzlu su felan önermişti. Sende gidince sor cnm. Ama sana onerim bas agrin vs varsa sen ptesiye kadar tansiyonunu arada ölç veya olctur cnm

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Ayy gecmis olsun canim . 3. Aydan beri cekiyorum burun tikanikligi. Benim tansiyon aetik standart olmasina ragmen hala kan olusuyor burnumda. Sanirim bu gebelikle ilgili. Ama burundan nefes alamamak cok zor. Doktorum bana tuzlu su felan önermişti. Sende gidince sor cnm. Ama sana onerim bas agrin vs varsa sen ptesiye kadar tansiyonunu arada ölç veya olctur cnm
Tamam doğru diyorsun canım bazen ayaklarımın altında karıncalanma oluyor ve bacaklarim çok uyuşuyor aşırı derecede

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Her gun bir dis çig sarimsak yut tansiyonu dusuruyor ve bebege de faydasi olur, bebisin saglikli kilo almasini saglar, dogal folik asittir...
Azerbaycanlisan he sen can?)) Bi diw ciy sarimsaq demeyinden bildim😅😅ah bizim nedir bu sarimsaklardan cekdiyimiz evdede mene deyirler sarimsag ye deyirem camatin uwaqindan uwaq iyi menimkimden sarimsaq iyi gelecey😂😂

Mama

Kayıtlı Üye
rank
Azerbaycanlisan he sen can?)) Bi diw ciy sarimsaq demeyinden bildim😅😅ah bizim nedir bu sarimsaklardan cekdiyimiz evdede mene deyirler sarimsag ye deyirem camatin uwaqindan uwaq iyi menimkimden sarimsaq iyi gelecey😂😂
Yok canım benim Türküm, burada da bir diş çiğ sarımsak derler :)) kardeş ülkeme selamlar✋🏻🤗

Vvvv

Kayıtlı Üye
rank
Tamam doğru diyorsun canım bazen ayaklarımın altında karıncalanma oluyor ve bacaklarim çok uyuşuyor aşırı derecede
Canim tuzluya hamur isine ve sekerli seylere dikkat et. Seker yuksekligide tansiyon yukseltiyor. Bana doktorlarim dedi cnm. Benim evde tansiyon aletim var. Nezaman sekerli bir sey yesem bakiyor tansiyonum hooppp 138 felan oluyor.

Tüm sayfalar yüklendi.