Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Misal canım klıpte bi yerde arkada ama dikkatli izle keçi silueti var ve bu satanizmde seytanı temsil eder. Sanal gerceklik gözlükleri takılmış bu metaverse ü tanıtmaya calıstıgını gösterir ki metaverse cok tehlikeli bi ortam sanal sex e kadar ortam hazırlıyor. Bi de klipde ne idiü bellisiz kız mı erkek mi oldugu bellisiz bi kişi var pembe mi ne sacları o da transseksüelliği simgeler yani gencler bakın bu kadın ne güzel sizde örnek alın gibisinden subliminal yolluyo.kadın Lezbiyenler gibi ve se seksi hareketler yapıyor farkındaysanız. Lütfen sadece sarkı ları hareketli güzel falan diipde pik yaptırmayın su din düşmanı adi köpekleri. Köpek dedim ama köpekler bile bundan daha serefli...
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Daha öncede tüm müslümanları allahn kaderine isyan ettirdi. Yolla kaderim yolla acıları yolla dert babasıyım ya ben dedirtti. Zavallı müslüman kardeslerimizde rablerinin onlara yazdıgı kadere isyan edip durdular farkında bile olmadan.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ah bu kendini parayla siyonistlere satar din düşmanları vatan hainleri. Yazıklar olsun bunlara. Neyse ki cehennem tutustu da bunları bekliyo. Hz adem hz havva ya mı söveni aramassın kaderi inkar edeni mi aramassın kadere sövdürenimi. Valla cok yazık su müslüman halklara cookkk..
Kızlar bugün Sabah 4 te bu şarkıyla uyandım bayıldım şarkıya ama nedense şarkıyı hep kötüye yordular anlamadım benim düşüncem adam korona için çıkarmış ama siyasete attılar yine siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında