Tatil

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Tatil başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,084 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tatil
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Bence de bence de hepimizin ihtiyacı var gerçekten
Aynen kesinlikle
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum şuan heryer pahalı inan ucuz bulman imkaniz önemli olan bence temiz olması ön planda o olsun simdiden iyi tatiller kuzum inşallah içine siner♥️🙏🤲
Tabikide yani bütçemi aşmasını istemedim sadece cnm tşk ederim cnm benim

Karadeniz çok güzel aslında bende çok gitmek isterdim bebeğim böyle olmasaydı inşallah seneye gitcez kuzum inşallah bulabilirsin
Ay inşallah cnm benim sağlığınız yerinde olsun gidersiniz inşallah

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Aynen kesinlikle

İnşallah kuzum benim🤲🏻❤️

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Aynen kesinlikle

Bence de canım

Z

Zeynep0329

Guest
Şuan karadenizdeyim ve annemlerin evi olmasa gelmezdim her yer Arap dolu uçak bile gelirken araplarla doluydu kısacası artık ülkede bizim bütçemize göre değil onların kesesine göre yaşıyoruz

Canlar ne yapıyorsunuz nasılsınız size birşey soracağım şimdi eşimle tatile çıkmayı düşünüyoruz da Karadeniz tarafında güzel bir otel bilen varmı önerdiğiniz mümkünse fazla pahalı olmasın gezilecek yerlere yakın olursa sevinirim
Ramada Hilton by hempton bu iki zincirin çoğu yerde şubesi var güzel otel temiz güvenilir ben bunlarda kalıyordum.
Boluya gidecekseniz büyük Abant otelini tavsiye ederim manzaralı odası harikası Abant gölüne tam hakim. Yazın daha sakin oluyor genelde
İyi tatiller ❤️

Karadeniz çok güzel aslında bende çok gitmek isterdim bebeğim böyle olmasaydı inşallah seneye gitcez kuzum inşallah bulabilirsin
Bebekli seyahatlerde Karavan kiralamak çok daha mantıklı kuzum ister yat ister otur ister manzarası hoşuna giden bir yerde eşinle birlikte kahvelerini alıp dinlen

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Ramada Hilton by hempton bu iki zincirin çoğu yerde şubesi var güzel otel temiz güvenilir ben bunlarda kalıyordum.
Boluya gidecekseniz büyük Abant otelini tavsiye ederim manzaralı odası harikası Abant gölüne tam hakim. Yazın daha sakin oluyor genelde
İyi tatiller ❤️

Bebekli seyahatlerde Karavan kiralamak çok daha mantıklı kuzum ister yat ister otur ister manzarası hoşuna giden bir yerde eşinle birlikte kahvelerini alıp dinlen
Cnm sel çok oluyor dediler bizede gitmicez geri oraya eşimin şoförlü gu o kadar yok cnm arabamız var yoksa da gidemem diyor 😅bizde Mersin'e felan gideceğiz artık 🤷😥 şansıma hiç gidemedim Karadeniz'e

Şuan karadenizdeyim ve annemlerin evi olmasa gelmezdim her yer Arap dolu uçak bile gelirken araplarla doluydu kısacası artık ülkede bizim bütçemize göre değil onların kesesine göre yaşıyoruz
Kesinlikle onlar yüzüne herşey arttı zaten

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Canlar ne yapıyorsunuz nasılsınız size birşey soracağım şimdi eşimle tatile çıkmayı düşünüyoruz da Karadeniz tarafında güzel bir otel bilen varmı önerdiğiniz mümkünse fazla pahalı olmasın gezilecek yerlere yakın olursa sevinirim
Kuzum bulabildi mi bir yer

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar