Kuzum bence doktoruna Daniş geçmiş olsunSlm kızlar nasılsıniz gebelik nasıl gidiyor kızlar bir sorum olacak ya gebelikte midesi için talcid yiyen var mı ağrısını geçirmek için![]()
Geçmiş olsun kuzum doktoruna danış benceSlm kızlar nasılsıniz gebelik nasıl gidiyor kızlar bir sorum olacak ya gebelikte midesi için talcid yiyen var mı ağrısını geçirmek için![]()
Peki sağlık ocağında olan doktorunu sor bir hocam neden içme diyorsunuz vs diyeCanım doktorum iç diyor sağlık ocağındaki doktor içme diyor bende size sormak istedim![]()
Peki sağlık ocağında olan doktorunu sor bir hocam neden içme diyorsunuz vs diye
Bana gaviscon verdiler ama içmiyorum soğuk süt içiyorum sadece bide geç saatlere bırakmıyorum yemek işini. Çok geçmiş olsun baya zor mide yanması Allah yardımcımız olsunSlm kızlar nasılsıniz gebelik nasıl gidiyor kızlar bir sorum olacak ya gebelikte midesi için talcid yiyen var mı ağrısını geçirmek için![]()
İçme kuzum bence doktorunun gözden kaçırdığı bir leu olabilir seni yanlış duymuş olabilir, başka bir ilaçla karıştırmış da olabilir sen bence sağlık ocağında ki aile hekiminş dinle şahsen ben olsam öyle yapardımZararlı dedi balım tavsiye etmiyoruz diğerlerini iç onu içme asla dedi nedense kendi doktorum da günde 3 tane icme hakkin var dedi balım ama kafam karıştı yaa
Haklisin kuzum içmedim valla da bgun cok ağrı ve sancılarım var anlam veremedimİçme kuzum bence doktorunun gözden kaçırdığı bir leu olabilir seni yanlış duymuş olabilir, başka bir ilaçla karıştırmış da olabilir sen bence sağlık ocağında ki aile hekiminş dinle şahsen ben olsam öyle yapardım
Amin cnm ondan da verdi doktorum faydası olmadı valla baya ağrı çekiyorum kuzumBana gaviscon verdiler ama içmiyorum soğuk süt içiyorum sadece bide geç saatlere bırakmıyorum yemek işini. Çok geçmiş olsun baya zor mide yanması Allah yardımcımız olsun![]()