Tecrubeli anneler Battaniye

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sensey tarafından oluşturulan Tecrubeli anneler Battaniye başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,035 kez görüntülenmiş, 43 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tecrubeli anneler Battaniye
Konbuyu başlatan Sensey
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir can üç kalp 💙💙💙

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Yani gibi gibi
Ben şuan tamamen eksikleri tamamlamaya odakliyim o kadar çok eksiğim var ki nasıl yapicam hiç bilmiyorum
Doğduktan sonra bile bitmiyor o eksikler 🤣 benim oglandan kalma esyalar var besikti bebek arabası puset gibi kıyafet de yavas yavaş almaya başladım hayirlisiyla gelsinler dünyaya inşallah 🙏 hazırlık heyecani bambaska

İnşirah 0824

Kayıtlı Üye
rank
Doğduktan sonra bile bitmiyor o eksikler 🤣 benim oglandan kalma esyalar var besikti bebek arabası puset gibi kıyafet de yavas yavaş almaya başladım hayirlisiyla gelsinler dünyaya inşallah 🙏 hazırlık heyecani bambaska
Öyle tabi
Benim ilk çocuğum kısmetse Nisan'da doğacak inşallah herşeyi sil baştan alıyorum dizmek yıkamak beğenip almak apayrı bi heyecan tabi de maddi boyutu da zorlamaya başladı azıcık umarım yetiştirip de herşeyini alabilirim 🥰 senin bebişin de hayırlı olsun bu arada sağlıkla kucağına al inşallah 🌼❤️

Tüm sayfalar yüklendi.