Tecrübeli anneler ve gebeler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aynurka tarafından oluşturulan Tecrübeli anneler ve gebeler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 807 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tecrübeli anneler ve gebeler
Konbuyu başlatan Aynurka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Edibe dayan

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
25 haftalık hamileyim kasıklarımda belimde bir batma bir geçmeyen devamlı sancı var normal mi yarın doktor kontrolum var ama doktorum ilgisiz o yüzden size soruyorum

Edibe dayan

Kayıtlı Üye
rank
25 haftalık hamileyim kasıklarımda belimde bir batma bir geçmeyen devamlı sancı var normal mi yarın doktor kontrolum var ama doktorum ilgisiz o yüzden size soruyorum
Benimde 21+6gunluk sürekli karnıma ağrılar giriyor valah sen gibiyim diyebilirim ama iyi denildi insallh seninkide iyidir genelde kız gebelikte bunlar aşırı oluyor üst üste valah kaç gündür yatamıyoruz sıcak su torbasiyla idare ediyorum ağrıyan yere koyuyorum az geçiyor

Aynurka

Kayıtlı Üye
rank
Benimde 21+6gunluk sürekli karnıma ağrılar giriyor valah sen gibiyim diyebilirim ama iyi denildi insallh seninkide iyidir genelde kız gebelikte bunlar aşırı oluyor üst üste valah kaç gündür yatamıyoruz sıcak su torbasiyla idare ediyorum ağrıyan yere koyuyorum az geçiyor
Benimde kız ama 29 haftalık oldum hala cekiyorum inanır mısın

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Canım çok geçmiş olsun doktorun ilgisiz ise doktorunu değiştir bence çünkü seni çok iyi bilgilendirmesi lazım çok iyi bakması lazım

Edibe dayan

Kayıtlı Üye
rank
Benimde kız ama 29 haftalık oldum hala cekiyorum inanır mısın
Kızlar da gebelikte öyle doğum yapana kadar acılar ocinde kivraniriz sürekli hasta kramp her türlü ağrılar olur ikinci kızım olacak valah ikisinde de doğum yapana kadar işkence 😂 cikincada cadaloz olur prensesler sağ salim ilsunlar herşeye kabuluz

Tüm sayfalar yüklendi.