Tecrübeli anneler yardım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem&masal tarafından oluşturulan Tecrübeli anneler yardım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,346 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tecrübeli anneler yardım
Konbuyu başlatan Sinem&masal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sinem&masal

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Pazartesiye kadar nasıl dayanicam 😔😔😔 lütfen olumlu birşey diyin hicmi olumlu birşey yok
Tatlım olumsuz da değil şuan muallakta sen stres yapma tabiki bunun için pazartesiye kadar bekle kanama olursa pembeden kırmızıya dönerse. Hiç bekleme acile git ama baktın ki leke şeklinde geliyor yada sadece idrarla geliyoe o zaman enfeksiyonun var demektie. Gidersin doktora ona göre bir tedavi yöntemi belirlenir. Sen lekelenme diyosun yerleşme kanaması neredeyse regl boyutundadır peçeteyle silinebilecek kadar az değil. Bence enfeksiyon var yanmada var diyorsun çünkü. Erken gebelikte enfeksiyon istenmez ama korkutan bir durumda değildir. Sıkma canını ama doktora gitmeyi ihmal de etme

M

Mervegul

Guest
Pazartesiye kadar nasıl dayanicam 😔😔😔 lütfen olumlu birşey diyin hicmi olumlu birşey yok
İlk hamileligimde 6 ay boyunca kırmızı kanamam oldu oğlum doğdu 5 yaşında şimdi ikinci hamileliğim 5 haftada birliktelik den sonra pembe lekelenmem oldu bir hafta boyunca da kahverengi lekelenme devam etti Dr progestan hap yazdı korkulcak bişey yok ilk aylarda normal dedi

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Tatlım olumsuz da değil şuan muallakta sen stres yapma tabiki bunun için pazartesiye kadar bekle kanama olursa pembeden kırmızıya dönerse. Hiç bekleme acile git ama baktın ki leke şeklinde geliyor yada sadece idrarla geliyoe o zaman enfeksiyonun var demektie. Gidersin doktora ona göre bir tedavi yöntemi belirlenir. Sen lekelenme diyosun yerleşme kanaması neredeyse regl boyutundadır peçeteyle silinebilecek kadar az değil. Bence enfeksiyon var yanmada var diyorsun çünkü. Erken gebelikte enfeksiyon istenmez ama korkutan bir durumda değildir. Sıkma canını ama doktora gitmeyi ihmal de etme
Tamamm teşekkür ederim 🙏

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben de 6 haftalığım dün aynı durumu yaşadım fakat ikinci kez lavaboya gittiğimde koyulaştı Benim ilk gebeliğimde de aynı durum olmuştu yerleşme kanamasıydı yani ağrın falan varmı
Evet biraz belim ağrıyor ve çok hafif kasıklarım da sancı girip çıkıyor birşey olmaz dimi sabahtan beridir aklım takili kaldı 😰😰😰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oh
İlk hamileligimde 6 ay boyunca kırmızı kanamam oldu oğlum doğdu 5 yaşında şimdi ikinci hamileliğim 5 haftada birliktelik den sonra pembe lekelenmem oldu bir hafta boyunca da kahverengi lekelenme devam etti Dr progestan hap yazdı korkulcak bişey yok ilk aylarda normal dedi
Çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏 pazartesi randevum var zaten mutlaka soylicem doktoruma ama pazartesiye kadar beklemek de var o yüzden buraya yazmak istedim

Tüm sayfalar yüklendi.