Tekme hissi nasıl birşey

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem&masal tarafından oluşturulan Tekme hissi nasıl birşey başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,259 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tekme hissi nasıl birşey
Konbuyu başlatan Sinem&masal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sinem&masal

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 16 haftalığım eşim her gece karnımı seviyo hamile olduğumdan beri ama şu 2-3 gecedir eşim ne zaman yine dokunsa sol tarafima yatarim hep sag tarafimda birşey atıyo gibi oluyo tekmelerimi??

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benim de öyle oldu 16 haftada şuan 18 haftaligim dqha net ve daha güçlü tekmeleri dönmesini haraket etmesini bile hissediyorum 😍😍 helede sabahları
Kızlar 16 haftalığım eşim her gece karnımı seviyo hamile olduğumdan beri ama şu 2-3 gecedir eşim ne zaman yine dokunsa sol tarafima yatarim hep sag tarafimda birşey atıyo gibi oluyo tekmelerimi??

Asya01

Kayıtlı Üye
rank
Sürekli karnında pıt pıt eden bişey biraz büyüsün kemikleri ağrıtıyor bile ben 37. Haftaya girdim resmen midemi tepikliyor 🤗

Mama

Kayıtlı Üye
rank
Artık tekmelerini hissediyorsun ne hoş... tarifi imkansız, benzersiz bir his.. Hamilelik dünyanın en guzel duygusu🥰

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
İlk tekmeler damar atması gibi oluyor sanki karnında bi damar atıyor 🥰 20 haftadan sonra net hissedersin canım
Teşekkür ederim canım 😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Artık tekmelerini hissediyorsun ne hoş... tarifi imkansız, benzersiz bir his.. Hamilelik dünyanın en guzel duygusu🥰
Gerçekten mükemmel bir duygu 😊

Sürekli karnında pıt pıt eden bişey biraz büyüsün kemikleri ağrıtıyor bile ben 37. Haftaya girdim resmen midemi tepikliyor 🤗
Keske bizde hızla büyüsek 🤗

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende 16 haftalığım benimde ara sıra pıt pıt atan bir his oluyor garip dahada net hissetmek istiyorum çok farklı bir duygu 🥺
Bende öyle oldum canım 16 da değişik pıt 0it gibi 17 de daha netti şuan 18 dahada net 😍🥰 Allah herkese tattirsin bu duyguyu🤲🏻 tarifi imkansız şuan bile kıpır kıpır 🤭🥰

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Bende öyle oldum canım 16 da değişik pıt 0it gibi 17 de daha netti şuan 18 dahada net 😍🥰 Allah herkese tattirsin bu duyguyu🤲🏻 tarifi imkansız şuan bile kıpır kıpır 🤭🥰
Ya ne guzell 😍

Bende 16 haftalığım benimde ara sıra pıt pıt atan bir his oluyor garip dahada net hissetmek istiyorum çok farklı bir duygu 🥺
Evet hemde cok güzel bir duygu

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.