Tekrar mı gebeyim korkuyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Anne Adayı tarafından oluşturulan Tekrar mı gebeyim korkuyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,188 kez görüntülenmiş, 92 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Tekrar mı gebeyim korkuyorum
Konbuyu başlatan Anne Adayı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Cim benim ablam korundugı halde hamıle kalmıstı sız nasıl korunyorsunız bılmıyorum bende korundum kızımdan sonra 7 yıl hamıla kalmadım
Eşim korunuyordu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum benimde yengem senin gibi ilk bebeğini doğurdu korunmasına rağmen bebek 5 aylık iken tekrar hamile kaldı 1 hafta önce de onu doğurdu. İnşallah değilsindir canım çok zor çünkü birini büyümeden birine hamile kalmak Allah'ım yardım etsin
Hayal etmesi bile şuanda çok kötü dayanacak qibi deil. Biran önce sabah olsun test yapmak istiyorum we neqatif çıksın istiyorum

Murat. Cennet. Dowut.

Kayıtlı Üye
rank
Eşim korunuyordu

Hayal etmesi bile şuanda çok kötü dayanacak qibi deil. Biran önce sabah olsun test yapmak istiyorum we neqatif çıksın istiyorum
Hamıle olsan bile korkma canım. Beraber buyurler saglıklı cocuk nasıp etsın en guzelı bu canım hıc kendını sıtrese sokma benım kucuk eltımın bu gun kırkı çıktı beyuk oglu 1 yasady beraber buyuyorlar

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Test yaptım kızlar. Çift çizqi çıktı yani pozitif. Ama umuyorum ki test yanlış çıksın
Yarın saqlık ocaqına qidio kan tahlili werecem
. O iki çizqiyi qördüqümden beri aqlıyorumçok kötü hissediyorum kendimi. Nasıl olur Die korunurken hemde
Kan tahlili ver canim orada daha netleşir

İnşallah test bozuktur inşallah .. allahım isteyene nasip etsin qerçekten ben hiç ama hiç istemiyorum. Mutlaka da sonucu yazacam
1 tane mi cocugun vardı canim

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Canım sıkma canını bebek varsa bile Allah dağına göre kar verirmiş onun gücünü sana verir.

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Test yaptım kızlar. Çift çizqi çıktı yani pozitif. Ama umuyorum ki test yanlış çıksın
. O iki çizqiyi qördüqümden beri aqlıyorumçok kötü hissediyorum kendimi. Nasıl olur Die korunurken hemde
Yapacak bişey yok canım kan ver baktın ordada çıkıyor yapacak bişey yok Allahım onun da nasibini verir artık mecbur idare edeceksin kuzum Allahım kolaylık versin sana şimdiden ne diyeyim başa gelen çekilir

Eşim korunuyordu

Eşinin korunması fayda vermez bazen taktıkları şey yırtık olabiliyor ben sprail ile hamile kalanı da duydum hap kullanırken de eşi korunurken de hamile kalanı duydum hiçbiri yüz yüz korumuyor bu yüzden ben kök ten çözüm olarak baglatacagim tüplerimi mecburen çünkü iki yılda bir doğum yapıyom 🥴

İklim

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah test bozuktur inşallah .. allahım isteyene nasip etsin qerçekten ben hiç ama hiç istemiyorum. Mutlaka da sonucu yazacam
Hamilelik testinde yanılma olmuyor maalesef

Gebelik testinde yanılma olmuyor varsa direk çıkıyor erken gebelikleri göstermiyor ama yanılma olmuyor hamilesin şimdiden soyleyim 🤭😄

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Hamıle olsan bile korkma canım. Beraber buyurler saglıklı cocuk nasıp etsın en guzelı bu canım hıc kendını sıtrese sokma benım kucuk eltımın bu gun kırkı çıktı beyuk oglu 1 yasady beraber buyuyorlar
Walla çok korkuyorum

Kan tahlili ver canim orada daha netleşir

1 tane mi cocugun vardı canim
Eee bi tane tek 5 aylık

Hamilelik testinde yanılma olmuyor maalesef

Gebelik testinde yanılma olmuyor varsa direk çıkıyor erken gebelikleri göstermiyor ama yanılma olmuyor hamilesin şimdiden soyleyim 🤭😄
Şaşırdım ne yapacaqımı

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Walla çok korkuyorum

Eee bi tane tek 5 aylık

Şaşırdım ne yapacaqımı
Allah'tan gelen bir şey kuzum vardır bunda da bir hayır senin şuan ne yaşadığını tahmin edemme ama gelen bebek rızkı ile gelir der büyüklerimiz.Hakkinda hayırlısı ne ise o olur inşallah eğer cidden hamilseysen yanılma olmaz ise sakın uzulme Rabbimin gücüne gider çünkü her şeyin en iyisini o bilir 😘❤️

Walla çok korkuyorum

Eee bi tane tek 5 aylık

Şaşırdım ne yapacaqımı
Kuzum benim yengemde bebeği 5 aylık iken hamile kaldı belki daha küçük şuan kızı 1 yaşında oğlu daha 1 hafta önce doğdu şükür bir sıkıntı olmadı sende içini rahat tut beraber büyürler hem Allah'ım uardim eder merak etme 🤲🏻

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Allah'tan gelen bir şey kuzum vardır bunda da bir hayır senin şuan ne yaşadığını tahmin edemme ama gelen bebek rızkı ile gelir der büyüklerimiz.Hakkinda hayırlısı ne ise o olur inşallah eğer cidden hamilseysen yanılma olmaz ise sakın uzulme Rabbimin gücüne gider çünkü her şeyin en iyisini o bilir 😘❤️

Kuzum benim yengemde bebeği 5 aylık iken hamile kaldı belki daha küçük şuan kızı 1 yaşında oğlu daha 1 hafta önce doğdu şükür bir sıkıntı olmadı sende içini rahat tut beraber büyürler hem Allah'ım uardim eder merak etme 🤲🏻
Amenna rızık deil derdim iki küçük bebek bide ben oqlumda çok zorluk çektim doqum anında.. hep qözümün önünde o an.. bilmiyorumm iyi hissetmiyorum kendimi

Tüm sayfalar yüklendi.