Testis şişmesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anneyim mutluyum ❤️😍 tarafından oluşturulan Testis şişmesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 678 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Testis şişmesi
Konbuyu başlatan Anneyim mutluyum ❤️😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Özlem tam
Kızlar 17 günlük oğlumun testisinin sağ tarafı şişip su topluyor çişini yapınca o şişkinlik geçiyor sonra tekrar şişip sıvı topluyor çişini yapınca geçiyor bebeği böyle olan varmı
varsa ne yaptınız geçti araştırdım biraz 1.2 yaşa kadar zamanı varmış kendiliğinden geçmezse sonea cerrahi müdahale edilirmiş yazıyordu böyle olan varmı

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 17 günlük oğlumun testisinin sağ tarafı şişip su topluyor çişini yapınca o şişkinlik geçiyor sonra tekrar şişip sıvı topluyor çişini yapınca geçiyor bebeği böyle olan varmı
varsa ne yaptınız geçti araştırdım biraz 1.2 yaşa kadar zamanı varmış kendiliğinden geçmezse sonea cerrahi müdahale edilirmiş yazıyordu böyle olan varmı
Evet canm var görümcemin oğlu öyleydi su fıtığı diyorlarmış masajmi ne yapiyordu dr demişti ona baya sürdü ama yasina geçmeden bitti korkma cnm

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Benim oğlum 6 aylık sol testisi hep şiş doktor 1 yaşına kadar beklicez düzelmezse ufak bir ameliyatla tedavi ederiz dedi.

Tüm sayfalar yüklendi.