Tetanoz aşısı olmak gerekir mi ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ftm49 tarafından oluşturulan Tetanoz aşısı olmak gerekir mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,574 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tetanoz aşısı olmak gerekir mi ?
Konbuyu başlatan Ftm49
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervegüll

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Kedi köpek ya da pas çizse Allah korusun bünyen zayıf düşer gebe olmasan neyse gebelikte atlatmak zor oluyormuş bu durumu. Bir de doğum zamanı ameliyatta kullanılan demir malzemeler zarar vermesin diye yapılıyormuş. Youtubtan izleyebilirsin

Linass

Kayıtlı Üye
rank
Aile hekimi hemşiresi tetanoz aşısı için çağırıyor. Olmalı mıyım sizce ?
Ol ol valla önemli ben iğneden korktuğum kadar hiç biseyden korkmam iğneye karşı fobim vae ona rağmen iki doz oldum ilkinde bira uyuşuk tatlı bir ağrım oldu ikinci dozda hiç olmadi ne ağrı ne kaldiramama korkun igneyse yinede ol valla hastanede yatmak hiç kolay değil köpek misiz gibi davraniyo hemşireler 😐😐 ol ol kendini bebeği riske atma emin ol hastanede hastalanıp yatmak en kötüsü

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aile hekimi hemşiresi tetanoz aşısı için çağırıyor. Olmalı mıyım sizce ?
Özellikle gebelik döneminde tetanoz anne ve bebeğin yaşamını ciddi ölçüde tehdit edebilir. Bu nedenle anne ve bebeği korumak için tetanoz aşısı yapılması gerekir. Tetanoz aşısı olan anneden bebeğe geçen antikorlar hem gebelik döneminde hemde doğumdan sonra bebeği korur.
Belki fikir olur ama bebeğin ve senin sagligin için önemli ben 2 dozuda oldum

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar