Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kedi köpek ya da pas çizse Allah korusun bünyen zayıf düşer gebe olmasan neyse gebelikte atlatmak zor oluyormuş bu durumu. Bir de doğum zamanı ameliyatta kullanılan demir malzemeler zarar vermesin diye yapılıyormuş. Youtubtan izleyebilirsin
Ol ol valla önemli ben iğneden korktuğum kadar hiç biseyden korkmam iğneye karşı fobim vae ona rağmen iki doz oldum ilkinde bira uyuşuk tatlı bir ağrım oldu ikinci dozda hiç olmadi ne ağrı ne kaldiramama korkun igneyse yinede ol valla hastanede yatmak hiç kolay değil köpek misiz gibi davraniyo hemşireler ol ol kendini bebeği riske atma emin ol hastanede hastalanıp yatmak en kötüsü
Özellikle gebelik döneminde tetanoz anne ve bebeğin yaşamını ciddi ölçüde tehdit edebilir. Bu nedenle anne ve bebeği korumak için tetanoz aşısı yapılması gerekir. Tetanoz aşısı olan anneden bebeğe geçen antikorlar hem gebelik döneminde hemde doğumdan sonra bebeği korur.
Belki fikir olur ama bebeğin ve senin sagligin için önemli ben 2 dozuda oldum
Bende yapdırdim canım kontrole gittiğimde şu gün gel yapalım dediler bir ayı gecdi ama ikinci dozu yapdirmadim aile hekiminin hemşiresi tek doz yeterli oluyo beş sene koruyuculuğu varmış sanırım