Toplanın kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem&masal tarafından oluşturulan Toplanın kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,865 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Toplanın kızlar
Konbuyu başlatan Sinem&masal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sinem&masal

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bide bir şey soracam su içmek ne kadar yararlı yada fazlası zararlı mı Ben 24 saatte 5 lt su içiyorum zararlı mı degil mi bilmiyorum 🤔

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Muz ceviz badem bal et balık tavuk sebze tahıl çok yönlü aynı zamanda süt süt ürünleri elimden geldiğince kararında yiyorum 🤣🤣 kızımdan sonra vermiştim bundada veririm kendime inanıyorum 🤣🤣🤣
İnanmak başarmanın yarısıdır derler zaten kuzum azimli olursak veririz 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kayra'nın annesi canım sen kaç kilo aldın 24 e kadar. Ben 17 yim 1-2 kilo anca alabildim
Kuzum ben 20 ye kadar almadım şuan 25 haftalık oldum 4 kilo anca aldım 20 den bu yana

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
İnanmak başarmanın yarısıdır derler zaten kuzum azimli olursak veririz 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum ben 20 ye kadar almadım şuan 25 haftalık oldum 4 kilo anca aldım 20 den bu yana
Kız bebik geç kilo aldırdı bana erkek bebikte ne yesem su içsem yaradı genetik heralde annem yok olsa sorardım bnde kilo almışmı diye

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Bence bi zararı yok canım bol bol içmeye gayret gösteriyorum ilk başlarda sudan bile tiksinmiştim ben
Tabi ilk 3 ay sabahları su icemezdim şimdi görsen evde su dayanmıyor bana bide normql su kokuyor burda eşim hazır alıyor diyorum.seni hiç bir şeyden değil ama su alma yönünden batiracam dedim 😂😂 adam 2 tane 5 lt su alıyor bana 2 gün anca gidiyor sular 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar