Toplanın kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sinem&masal tarafından oluşturulan Toplanın kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,833 kez görüntülenmiş, 62 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Toplanın kızlar
Konbuyu başlatan Sinem&masal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sinem&masal

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Tabi ilk 3 ay sabahları su icemezdim şimdi görsen evde su dayanmıyor bana bide normql su kokuyor burda eşim hazır alıyor diyorum.seni hiç bir şeyden değil ama su alma yönünden batiracam dedim 😂😂 adam 2 tane 5 lt su alıyor bana 2 gün anca gidiyor sular 😂😂
Kokuyor canım bende şurda bibiki haftadır musluktan içiyorum suyu hazır içebiliyordum yok sa

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aynen 48 le hamile kaldım şimdi 49.5 çıkıyorum
Normal kuzum o zaam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Normal kuzum o zaam
Daha alacağın var merak etme

Kokuyor canım bende şurda bibiki haftadır musluktan içiyorum suyu hazır içebiliyordum yok sa
Yaa bizim şu icilmiyor 🤢 iğrenç kokuyor burda bir ara baya su ile ilgili olaylar olmuş ondan kimse musluk suyu kullanmıyor

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Kız bu kadar da yapma verirsin kiloyu hem senin 2. Gebeliğin normal alman😂😂 böyle bir şey var mı bilmiyorum ama için rahat etsin diye şuan kendim uydurdum 😂😂
Kız bu kadar da yapma verirsin kiloyu hem senin 2. Gebeliğin normal alman😂😂 böyle bir şey var mı bilmiyorum ama için rahat etsin diye şuan kendim uydurdum 😂😂
Hahahaha 🤣🤣🤣 ya 40 kilo 20 25 kilo alanı gördüm ben 14 kilo nedirki veririm gider 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sevgi123

Kayıtlı Üye
rank
Normal kuzum o zaam

Daha alacağın var merak etme

Yaa bizim şu icilmiyor 🤢 iğrenç kokuyor burda bir ara baya su ile ilgili olaylar olmuş ondan kimse musluk suyu kullanmıyor
Nerde yaşıyorsun balım

Evet böyle düşün kuzum kendini böyle motive et 😂😂🤭
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yinede salmıyorum artık ekmek falan yemiyorum almıyorumda sadece 1.400kilo aldım 6 haftada

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar