Sorum var Toprak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Adıgüzel tarafından oluşturulan Toprak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 364 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Toprak
Konbuyu başlatan Adıgüzel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Damla ipek

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kansızlık vardır kan değerlerine baktır canım

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 37. Haftasındasınız.
Doğum zamanı gelmiş olsa bile planlı sezaryen yapılacaksa 39. haftaya kadar beklemek gerekir. Kasılmalarla birlikte vajinal akıntıda artış başlar. bebek hareketlerini
takip etmeniz gerekir. doğum ile ilgili kaygı ve korkular da artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 47 cm ağırlıgı 2850 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 37. Haftasındasınız.
Doğum zamanı gelmiş olsa bile planlı sezaryen yapılacaksa 39. haftaya kadar beklemek gerekir. Kasılmalarla birlikte vajinal akıntıda artış başlar. bebek hareketlerini
takip etmeniz gerekir. doğum ile ilgili kaygı ve korkular da artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 47 cm ağırlıgı 2850 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Yiyenler var valla sigara külü filan hamur suyu bile hatta ama bir doktora görün iyi olur 😊

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
İyi akşamlar herkese bı sorum olckti hamileliğinde canı toprak beton çeken oldu özellikle akşamlari canım aşırı cekiyr
Demir eksikliği fazlaysa canın ister ilaçlarını düzenli kullanmalısın aynı zamanda hergün bir bardak sulandırılmış pekmez iç

Damla ipek

Kayıtlı Üye
rank
İyi akşamlar herkese bı sorum olckti hamileliğinde canı toprak beton çeken oldu özellikle akşamlari canım aşırı cekiyr
Bnm de çok istiyordu cnm özelikle toprak bnde aldığımız pateteslerin üzerindeki topraktan azıcık yiyordum sonra vicium d3 ilacımı suyla direk yatmadım kırıp toprak gibi ezerek yiyodum toprağı aratmiyodu sonra üstüne su içiyodum evet saçma ama kansızlık dan bunlar hep

Tüm sayfalar yüklendi.