Tuvalet eğitimi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde sibelcan tarafından oluşturulan Tuvalet eğitimi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 237 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tuvalet eğitimi
Konbuyu başlatan sibelcan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

sibelcan

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanimlar 31 aylik kizima tuvalet eğitimi vermeye calişiyorum ama tuvaletini yapmamakta israr ediyor onceleri uzerine yapiyordu simdi tutuyo hic yapmiyor aglama kirizleri başliyor bez takana kadar da susmuyor lağzimliga klozete oturunca da agliyor yapmak istemiyor bez dişinda ne yapmaliyim her yolu deniyoruz ama sonuc hep husran

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba hanimlar 31 aylik kizima tuvalet eğitimi vermeye calişiyorum ama tuvaletini yapmamakta israr ediyor onceleri uzerine yapiyordu simdi tutuyo hic yapmiyor aglama kirizleri başliyor bez takana kadar da susmuyor lağzimliga klozete oturunca da agliyor yapmak istemiyor bez dişinda ne yapmaliyim her yolu deniyoruz ama sonuc hep husran
Ben bugün başladım tuvalet eğitimi ne tam üç yaşını doldurdu bugün bende aynı senin gibiyim

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Benim kızım 28 aaylıkben de başlamak istiyorum ama zorlamak da istemiyorum çok inatçı ikimiz de yıpranırız o yüzden kendim gidince onu da götürüyorum altını açıyorum yapmak isterse yapar yoksa yazın nasılsa çıplak gezecek balkona lazımlık koyup oynarken öğrenmesini sağlarım diye planlıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.