Tuvalet sorunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Prensin annesi tarafından oluşturulan Tuvalet sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,482 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tuvalet sorunu
Konbuyu başlatan Prensin annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S♥️E💙

Prensin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Anneler oğlum doğduğundan beri tuvaletini zor yapıyor gunde bir kere oda ben masaj yaparak yaptırıyorum. Zorlanıyor ikiniyor kabız da değil sadece anne sütüyle besleniyor... Doktor hiç bir sorunu yok diyor ama çok üzülüyorum

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Anneler oğlum doğduğundan beri tuvaletini zor yapıyor gunde bir kere oda ben masaj yaparak yaptırıyorum. Zorlanıyor ikiniyor kabız da değil sadece anne sütüyle besleniyor... Doktor hiç bir sorunu yok diyor ama çok üzülüyorum
Anne sutu yaglı oldugu zaman oyle oluyor canım bebekler koyu yapıyor kabız olmadıgı surece sorun degil 5 gune kadar kaka da yapmayabılır karnına masajlar yap bacaklarını bisiklet hareketi yap canım rahat yapar

Prensin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Anne sutu yaglı oldugu zaman oyle oluyor canım bebekler koyu yapıyor kabız olmadıgı surece sorun degil 5 gune kadar kaka da yapmayabılır karnına masajlar yap bacaklarını bisiklet hareketi yap canım rahat yapar
Herşeyi denedim rahatlaması için tuvaletini yapmadığı zaman çok huysuzlaniyor Allah hepimizin yardımcısı olsun bebislerimize sağlık sıhhat versin

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
En korktuğum şeyde o zaten mecbur ek gıdaya gecicez ne versemde kabız olmaz acaba her meyvesine zeytinyağı atsam olur mu ki
Kuzum meyve püresi yapıp verebilirsin elma armut ayva kayısı iyi gelir mesela tuvaletini yapmaya ilk zamanlar muz verme o çok kabız yapıyo çorba içir karnabahar çorbası ıspanak çorbası bunlar iyi gelecektir🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar