Tuvalet Sorunu 😑

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cansubavkirrr tarafından oluşturulan Tuvalet Sorunu 😑 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,321 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tuvalet Sorunu 😑
Konbuyu başlatan Cansubavkirrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hatice...

Evinn

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 8 haftalık hamileyim ayıptır söylemesi tuvalate çıkamıyorum kabızım karnım çok ağrıyor kasıkta ağrı yapıyor ne iyi gelir bu kabızlığa bi bilginiz var mı 😕😕
Canim sinamaki otu var az biraz kaynat iç bir kere yeterlidir hemen tuvalete çıkarsın dikkat et hemoroid olma çok kötü başıma geldi hala da cekiyorum

Alioth

Kayıtlı Üye
rank
Benim çözümüm düzenli ayçekirdeği tüketmek. Biraz sivilcelenme yaptı ama kayısıdan daha iyi sonuç aldım.

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 8 haftalık hamileyim ayıptır söylemesi tuvalate çıkamıyorum kabızım karnım çok ağrıyor kasıkta ağrı yapıyor ne iyi gelir bu kabızlığa bi bilginiz var mı 😕😕
Neler denedim her ay lavman yapmak zorunda kaldım 3. Gebeliğin böyle kabızlık yaşamadım daha önce en son dr bağırsak düzenleyici verdi canım son 2 aydır rahatım dr.una danış bazı gebelikte son ayınıza kadar kabızlık yaşayan var dedi dr keşke ilacı baştan alsaydım o derece kotuydum yani

Alioth

Kayıtlı Üye
rank
Neler denedim her ay lavman yapmak zorunda kaldım 3. Gebeliğin böyle kabızlık yaşamadım daha önce en son dr bağırsak düzenleyici verdi canım son 2 aydır rahatım dr.una danış bazı gebelikte son ayınıza kadar kabızlık yaşayan var dedi dr keşke ilacı baştan alsaydım o derece kotuydum yani
Bana aile hekimi hemşiresi olabildiğince ilaçtan uzak dur, sindirim sistemin ilaçlara bağışıklık kazanır dedi. Ben 1 aydan fazladır 2 günde bir 50-100 gr arası çekirdek yiyorum. Zaten çekirdeği de çok sevdiğim için işime geliyor 😂 Çook geçmiş olsun.

Smyrmry

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelikte çok yaşanıyor bende 8ci ayima gitcem hala aynı basur çoğaldı makatts çatlak oldu bende çok kötü oldum ne denediysem fayda etmedi ama doktor Bi şurup yazıyormuş doktoruna danış bence cnm

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Bana aile hekimi hemşiresi olabildiğince ilaçtan uzak dur, sindirim sistemin ilaçlara bağışıklık kazanır dedi. Ben 1 aydan fazladır 2 günde bir 50-100 gr arası çekirdek yiyorum. Zaten çekirdeği de çok sevdiğim için işime geliyor 😂 Çook geçmiş olsun.
Bagimlilik yapmadi 1 sise ictim hersey normale dondu sukur

Tüm sayfalar yüklendi.