Tuzla devlet hastanesi dogum yapanlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sedapoyraz tarafından oluşturulan Tuzla devlet hastanesi dogum yapanlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,735 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Tuzla devlet hastanesi dogum yapanlar
Konbuyu başlatan Sedapoyraz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kelemnur

Sedapoyraz

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar tuzla devlet Hastanesi'nde sezeryan doğum yapaniniz var mı yada tanıdığınız orda yapmayı düşünüyorum ama tereddüt ediyorum ikinci sezeryanim olucak ilki ozeldeydi şimdi özel fiyatları malum ondan devlette yapmayı düşünüyorum

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Bende şuan kontrole gidiyorum meralcevik diye bı doktora kaç haftalıksn
Ayy o kadin bana neler neler dedi asla gitmem birdaha mehmet mete kırlangıç o kadar cok iyi ki 16 haftaligim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yine kendin bilirsin tabi ama kesinlikle mehmet mete kırlangıç öneriyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yine kendin bilirsin tabi ama kesinlikle mehmet mete kırlangıç öneriyorum

Sinem&masal

Kayıtlı Üye
rank
Aaa neden ne dedi ki ? Ben 26 haftaligim şimdilik bi sorunum yok ama merak ettim
Kalp atislarini duyamadi karnimdan bakarken alttan muayene etti iliski yasak dediği halde hayatımi tehlikeye atti sonra sag yumurtaliklarim da kist oldugunu bebegimin de benim de ölüm riskimizin oldugunu söyledi tedavisi yok dedi kanser hastasiymisiz gibi 1 hafta boyunca piskolijim bozuldu sonra mehmet mete kırlangıç doktoruna gittim hic birsey olmicagini bebegiminde benimde sağlıklı oldugumu soyledi ve kadar vicdanli kibar bi doktor ki bence tanimalisin

Sedapoyraz

Kayıtlı Üye
rank
Yani bilmiyorum ki şimdilik bana ters bişey demedi. Bakalım doğuma. Daha var doğum orda yapmayı düşünüyor musun peki yapan birileri var mı orda

Kelemnur

Kayıtlı Üye
rank
Tuzla'da doğum yapanlar odaları nasıldı bazı hastanelerin odasında tuvalet banyo yokmuş bide ilgi alaka nasıldı bir başına birakiyorlarmi ilgileniyorlar mi

Tüm sayfalar yüklendi.