Sorum var Ultrason

• Konbuyu başlatan Efln
  • Toplam 6 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Efln tarafından oluşturulan Ultrason başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 315 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ultrason
Konbuyu başlatan Efln
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
E

Efln

Guest
Kızlar size sorum olacak içim sıkılıyor şu an bugün kalp atisi için gittim 7+4 doktor haftasından büyük dedi 8 hafta ultrasona gönderdi beni 2 de ultrasona girecem böyle durum yaşayan var mı 2. Gebeligim benim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar size sorum olacak içim sıkılıyor şu an bugün kalp atisi için gittim 7+4 doktor haftasından büyük dedi 8 hafta ultrasona gönderdi beni 2 de ultrasona girecem böyle durum yaşayan var mı 2. Gebeligim benim
Korkma canım 1 yada 2 hafta ileri yâda geri olması sorun değil endişe etme. Hayırlı haberlerle gel inşallah 🤲🏻

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Korkma kuzum endişe etme bir sorun yok Allah'ın izniyle normal bir durum

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Korkma kuzum hayırlı haberle gel insallah

E

Efln

Guest
Çok saolun içim rahat etti geçtim ultrasona sıkıntı yok dedi bakan doktor haftasiyla uyumlu dedi çok şükür kalp atışını da dinledim😊

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Çok saolun içim rahat etti geçtim ultrasona sıkıntı yok dedi bakan doktor haftasiyla uyumlu dedi çok şükür kalp atışını da dinledim😊
Oyyy masallah kuzumm sag sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar