Evet yarın çıkacak hayırlısı olsun inşallahTest yaptınmi kuzum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben iki gebeligimin üstüne de üç gün normal adet gördüm hemde iki ay boyunca kuzum o zmnlar yaşımda kucukdu az gelmiş çok gelmiş bilmezdim hastane flan da pek gitmezdik bebis iki ayını geçerdi öyle ogrenirdik hep kuzum yani olabiliyor yerleşme kanaması da oluyor artk hersey normal oluyor kuzum hakkinda hayırlısı olsun
Amin teşekkürler canımBen iki gebeligimin üstüne de üç gün normal adet gördüm hemde iki ay boyunca kuzum o zmnlar yaşımda kucukdu az gelmiş çok gelmiş bilmezdim hastane flan da pek gitmezdik bebis iki ayını geçerdi öyle ogrenirdik hep kuzum yani olabiliyor yerleşme kanaması da oluyor artk hersey normal oluyor kuzum hakkinda hayırlısı olsun inş tatlım![]()

Amin teşekkürler canımBen iki gebeligimin üstüne de üç gün normal adet gördüm hemde iki ay boyunca kuzum o zmnlar yaşımda kucukdu az gelmiş çok gelmiş bilmezdim hastane flan da pek gitmezdik bebis iki ayını geçerdi öyle ogrenirdik hep kuzum yani olabiliyor yerleşme kanaması da oluyor artk hersey normal oluyor kuzum hakkinda hayırlısı olsun inş tatlım![]()

Son düzenleme: