Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuzum doktorun sıkıntı görmediyse yapabilirsin. Son aylarda azaltman gerekiyor açılmaya neden olabiliyor çünkü. Enfeksiyon riski içinde prezervatif kullanmanızı öneririm bu dönemlerde daha hassas olunuyor çünkü
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Iyi akşamlar kızlar nasilsiniz sizlere bir sorun olacak ya gebeyken ne kadar sürelerde ilişkiye girmek riskli değil cnm yani günlük ilişkiye girilince bebeğe zararı var mi erken dogum falan yapar mi kaç aydan sonra birlikte olmamamız lazım annisler
Yok canım tehlike kanama yoksa bişi olmaz. Oglumdayken günlük yaptık doğuma kadar bı doğum yapacağım gün yapmadım illah etmiştim ya kaçacak delik arıyordum
Iyi akşamlar kızlar nasilsiniz sizlere bir sorun olacak ya gebeyken ne kadar sürelerde ilişkiye girmek riskli değil cnm yani günlük ilişkiye girilince bebeğe zararı var mi erken dogum falan yapar mi kaç aydan sonra birlikte olmamamız lazım annisler
Ne yazıkki hiç rahat bırakmazdı işten gelirdi sabah 5 te uyanır yine beni rahat bırakmazdı bikmistim cidden canım çok yanıyordu hamile değilken de öyleydi her fırsatta günde 3-4 kez hafta sonları evde olmak istemezdim neyse kurtuldum çok şükür
Ne yazıkki hiç rahat bırakmazdı işten gelirdi sabah 5 te uyanır yine beni rahat bırakmazdı bikmistim cidden canım çok yanıyordu hamile değilken de öyleydi her fırsatta günde 3-4 kez hafta sonları evde olmak istemezdim neyse kurtuldum çok şükür
Çok ciddiyim nefret ediyordum erkeklerden hepsinin yaratık olduğunu falan düşünüyordum. Benim birde çok dar afedersin hala öyle çok pis yanıyordu canım ağlıyordum hep bu salakta hoşlandığımi sanıyordu o 40 gün varya nasıl rahat ettim nasıl anlatamam size hele boşandıktan sonra yani evden kovdum ben bunu parti yaptım yatakta meyve TV tek başıma geçirdim gece sabaha kadar uyumadım çok güzeldi çok şükür kurtuldum ben erkeklerden nefret ediyorum buda aynıydı neyse bundan sonra istemiyorum kimseyi hayatımda daha 24 yaşındayım ve ben kimse ile birşey yaşamak istemiyorum hayatıma kimse gelmesin benimle konuşmasiblar istiyorum o derece sogdum yani nasıl desem hissetmiyorum bişi anladınız siz sanırım
Kuzum doktorun sıkıntı görmediyse yapabilirsin. Son aylarda azaltman gerekiyor açılmaya neden olabiliyor çünkü. Enfeksiyon riski içinde prezervatif kullanmanızı öneririm bu dönemlerde daha hassas olunuyor çünkü
Çok ciddiyim nefret ediyordum erkeklerden hepsinin yaratık olduğunu falan düşünüyordum. Benim birde çok dar afedersin hala öyle çok pis yanıyordu canım ağlıyordum hep bu salakta hoşlandığımi sanıyordu o 40 gün varya nasıl rahat ettim nasıl anlatamam size hele boşandıktan sonra yani evden kovdum ben bunu parti yaptım yatakta meyve TV tek başıma geçirdim gece sabaha kadar uyumadım çok güzeldi çok şükür kurtuldum ben erkeklerden nefret ediyorum buda aynıydı neyse bundan sonra istemiyorum kimseyi hayatımda daha 24 yaşındayım ve ben kimse ile birşey yaşamak istemiyorum hayatıma kimse gelmesin benimle konuşmasiblar istiyorum o derece sogdum yani nasıl desem hissetmiyorum bişi anladınız siz sanırım
Öyle sorunlu birinden kurtuldugun için kına yakman lazım cnm parti az gelir resmen bu yasta seni hayattan güzel günlerden sogutmus sevmek sevilmek seviyeli bir şekilde sevdiğin biriyle birlikte olmak evlenmek güzel duygular tatlım bende ilk esimde buna benzer zor şeyler yaşadım ama insanların hepsi bir olmuyor tatlım ön yargılı olma bence fakat adımlarını öncelik olarak sen ve evlatlarin için atmalisin kimseye degmiyor hayatını bitirmeye Allah bundan sonra yardimcin olsun balim güçlü birisin çünkü annesin melegim❤❤
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bu nasıl bir anlayissizliktir ya. Bu karşılıklı birşey, canını yandığını bile bile, ne hissettiğini sormadan bilmeden kendi istekleri doğrultusunda davranan insanlar iğreniyorum. İyi ki hayatından çıkarmışsın. Rahatına bak, ama kapılarını da asla kapatma. Öyle biri gelir ki hayatına bu nasil bir anlayıştr dersin kalbine göre hayırlısı nasip olsun senin için. Dilerim iyi insanlarla karsilasirsin