Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hergün hergün sıkıştırıp seni sürekli isterse insan tabiki soğur ama benim adam hafta 1 kere oda aklına gelirse varya bu yüzden adamı boşamayı bile düşünüyorum daraldım çünkü
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Haklısın tatlım bir sey demedi doktorum yani sagl balim
Anladım cnm bende de bi huy var prezervatif görmeye bile dayanamıyorum valla huylaniyorim hemen en iyisi eşleri uzak tutmak sanirim
Malesef cnm 9 aylık evliyiz eşimin ilk evliliğin yanıma yatması yetiyor bu sira çalışmıyor du da şükür ise girdi bAzen yorgun düşüyor
Öyle sorunlu birinden kurtuldugun için kına yakman lazım cnm parti az gelir resmen bu yasta seni hayattan güzel günlerden sogutmus sevmek sevilmek seviyeli bir şekilde sevdiğin biriyle birlikte olmak evlenmek güzel duygular tatlım bende ilk esimde buna benzer zor şeyler yaşadım ama insanların hepsi bir olmuyor tatlım ön yargılı olma bence fakat adımlarını öncelik olarak sen ve evlatlarin için atmalisin kimseye degmiyor hayatını bitirmeye Allah bundan sonra yardimcin olsun balim güçlü birisin çünkü annesin melegim❤❤
Azmis kudurmustan beter derler ya balim öylesi ınsanlara öyle deniyor iğrenç caniler güzel olan hiçbir şeyi hak etmezler
Insanlık dışı insanlar oluyor bazen hayatımızda Allah tan tez kurtuluyoruz
Eşleri ne kadar uzak tutsanda onlar uzak durmuyorlar
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir. Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr
Iyi akşamlar kızlar nasilsiniz sizlere bir sorun olacak ya gebeyken ne kadar sürelerde ilişkiye girmek riskli değil cnm yani günlük ilişkiye girilince bebeğe zararı var mi erken dogum falan yapar mi kaç aydan sonra birlikte olmamamız lazım annisler
Bu nasıl bir anlayissizliktir ya. Bu karşılıklı birşey, canını yandığını bile bile, ne hissettiğini sormadan bilmeden kendi istekleri doğrultusunda davranan insanlar iğreniyorum. İyi ki hayatından çıkarmışsın. Rahatına bak, ama kapılarını da asla kapatma. Öyle biri gelir ki hayatına bu nasil bir anlayıştr dersin kalbine göre hayırlısı nasip olsun senin için. Dilerim iyi insanlarla karsilasirsin
Hergün hergün sıkıştırıp seni sürekli isterse insan tabiki soğur ama benim adam hafta 1 kere oda aklına gelirse varya bu yüzden adamı boşamayı bile düşünüyorum daraldım çünkü
Yok canım tehlike kanama yoksa bişi olmaz. Oglumdayken günlük yaptık doğuma kadar bı doğum yapacağım gün yapmadım illah etmiştim ya kaçacak delik arıyordum
Kız ben değil bende bişi yoktu eşim eşim durmuyordu. Kaçacak delik arıyordum bende yoruluyordum doğum yapacağım gün yapmadık sadece gece sancı gelince nasıl yapacak sabah ta doğurdum zaten
Bakalım inşallah ama benim artık zor. Arada geliyor böyle aklıma amaannn diyorum eşimle boşandım ayrıca ben geçen gelmiş yanaşıyor bana yok artık söz konusu olamaz dedim imam nikahı duruyor dedi boşa beni dedim yok boşamıyor. Herşey o kadar hızlı ilerledi ki neyseki kafam rahat. Uzun süre bana yaklaşmayınca birden yaklaşınca bir ürperdi tüylerim sonra hemen kendimi topladım. İstemiyorum ben
Kız ben değil bende bişi yoktu eşim eşim durmuyordu. Kaçacak delik arıyordum bende yoruluyordum doğum yapacağım gün yapmadık sadece gece sancı gelince nasıl yapacak sabah ta doğurdum zaten
Bakalım inşallah ama benim artık zor. Arada geliyor böyle aklıma amaannn diyorum eşimle boşandım ayrıca ben geçen gelmiş yanaşıyor bana yok artık söz konusu olamaz dedim imam nikahı duruyor dedi boşa beni dedim yok boşamıyor. Herşey o kadar hızlı ilerledi ki neyseki kafam rahat. Uzun süre bana yaklaşmayınca birden yaklaşınca bir ürperdi tüylerim sonra hemen kendimi topladım. İstemiyorum ben
Çok ciddiyim nefret ediyordum erkeklerden hepsinin yaratık olduğunu falan düşünüyordum. Benim birde çok dar afedersin hala öyle çok pis yanıyordu canım ağlıyordum hep bu salakta hoşlandığımi sanıyordu o 40 gün varya nasıl rahat ettim nasıl anlatamam size hele boşandıktan sonra yani evden kovdum ben bunu parti yaptım yatakta meyve TV tek başıma geçirdim gece sabaha kadar uyumadım çok güzeldi çok şükür kurtuldum ben erkeklerden nefret ediyorum buda aynıydı neyse bundan sonra istemiyorum kimseyi hayatımda daha 24 yaşındayım ve ben kimse ile birşey yaşamak istemiyorum hayatıma kimse gelmesin benimle konuşmasiblar istiyorum o derece sogdum yani nasıl desem hissetmiyorum bişi anladınız siz sanırım
Iyi akşamlar kızlar nasilsiniz sizlere bir sorun olacak ya gebeyken ne kadar sürelerde ilişkiye girmek riskli değil cnm yani günlük ilişkiye girilince bebeğe zararı var mi erken dogum falan yapar mi kaç aydan sonra birlikte olmamamız lazım annisler