Evet onu da düşündüm hatta bağlatmak caiz değil diye bir şey de duydum ama baglatmaninda bi kaç yöntemi varmış mesela senin dediğin gibi geri dönüşü olmayan baglatmada tüpleri kesiyorlarmis ama geri dönüşü olan baglatma da var tuplere plastik bi klips tarzı bisey takiliyormus onu istediğin zaman cikarttirabiliyormussun ben o şekil baglatmayi düşünüyorum spiral tarzı yani taktirip istedikleri zaman cikarttiriyorlar ya onun gibi düşün şimdi o zaman spiral taktir diyeceksin ama onun hem sürekli bi kontrolü var belli periyotlarda birde işte bu yöntem spiralden biraz daha emin güvenli yani yüzdesi düşük diye bu yöntemi seçtim valla inşallah işe yarar hayırlı olur ne diyim yani çaresizlikten ya yoksa kim ister sürekli bedeninle oynansın valla dünyadan soğudum her sene çocuk dogurcam yoksa bu gidişle

Aynı kafadayim canım bı yolunu bulursan yada bu yöntemi uygulayacaksan bizide haber et olurmu

bu gidişle bende her sene çocuk doğuracağım

Evet işte bu de o var hem istemiyorlar hemde beceremiyorlar ya çıkıyor ya taşıyor yani uff çok gıcık konular ama konuşurken bile sinir oluom