Uugulamadaki dogum tarihi tutuyor mu?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evlat aşığı tarafından oluşturulan Uugulamadaki dogum tarihi tutuyor mu? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,386 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uugulamadaki dogum tarihi tutuyor mu?
Konbuyu başlatan Evlat aşığı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kübra çelik

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar uygulama 8 temmuz diyor doktorum 9 temmuz diyor bende eger o tarıhe kadar dogurmazsam 7 temmuz da istiyorum dogumu ama ilk oglumda tarihten 10 gün sonra dogurdum nerdeyse gec geldi şimdi gec ya da erken gelme durumu düşündürdü bi o yuzden doğuran arkadaslar yardımcı olursa sevinirim

SosyalAnne

2 Erkek 1 Kız
Test
rank
uygulama üzerindeki normalde beklenen tahmini dogum tarihidir. daha erkende olabilir daha geçte olabilir. kızım 41. haftada normal doğdu. doktor son gün vermişti geçerse sezeryan demişti. aon gün oldu

Evlat aşığı

Kayıtlı Üye
rank
uygulama üzerindeki normalde beklenen tahmini dogum tarihidir. daha erkende olabilir daha geçte olabilir. kızım 41. haftada normal doğdu. doktor son gün vermişti geçerse sezeryan demişti. aon gün oldu
Benimde böyle oldu oglumda ve günü gectigi icin direkt sezaryene alınmıstım

Kızlar uygulama 8 temmuz diyor doktorum 9 temmuz diyor bende eger o tarıhe kadar dogurmazsam 7 temmuz da istiyorum dogumu ama ilk oglumda tarihten 10 gün sonra dogurdum nerdeyse gec geldi şimdi gec ya da erken gelme durumu düşündürdü bi o yuzden doğuran arkadaslar yardımcı olursa sevinirim
Canım benimde tutmadı 13 mayıs diyodu 21 mayısta doğurdm gerçi 42 haftalık geldi beyfendi😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Oo süpermiş canım hem benim oğlanla aynı gün doğum günleri olur😇
🥰 Aynen kuzum bakalım oğluşum sabırsız mi yoksa çok mu sabırlı anlayacağız doktorum 38 ile 40 arası da gelebilir 40 ile 42 arası da dedi hayırlısı rabbim ne zaman uygun görürse gelsin miniğim

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Bence tutuyor

Tüm sayfalar yüklendi.