Uugulamadaki dogum tarihi tutuyor mu?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Evlat aşığı tarafından oluşturulan Uugulamadaki dogum tarihi tutuyor mu? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,416 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uugulamadaki dogum tarihi tutuyor mu?
Konbuyu başlatan Evlat aşığı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kübra çelik

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hareketli bir bebekmi canım ultrasonda nasıl benimki 3 aylıkken uçuyodu resmen doğdu büyüdü hala öyle😄
Çok haraketli valla doktorum bile diyordu maşallah çok hareketli diye eşim 12 haftalık iken görmüştü ikili taramada o karnında resmen takla atıyor donuyor ediyor nasıl hissetmiyorsun diye adam bile şaşırmıştı 😂😂16. Haftada hissettim doktoruma dedim oda normal çok yaramaz demişti 😂😂

Çok haraketli valla doktorum bile diyordu maşallah çok hareketli diye eşim 12 haftalık iken görmüştü ikili taramada o karnında resmen takla atıyor donuyor ediyor nasıl hissetmiyorsun diye adam bile şaşırmıştı 😂😂16. Haftada hissettim doktoruma dedim oda normal çok yaramaz demişti 😂😂
Bende doktora hissetmiyorm bu hareketleri dediğimde normal daha çok küçük demişti herşeyi erken öğreniyorlar yürümek konuşmak gibi bide aşırı sosyal oluyorlar😀

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar uygulama 8 temmuz diyor doktorum 9 temmuz diyor bende eger o tarıhe kadar dogurmazsam 7 temmuz da istiyorum dogumu ama ilk oglumda tarihten 10 gün sonra dogurdum nerdeyse gec geldi şimdi gec ya da erken gelme durumu düşündürdü bi o yuzden doğuran arkadaslar yardımcı olursa sevinirim
Benim uygulama ile birebir tuttu tahmini 20 Haziran yazıyordu. Kızımda tam gününde doğdu.

Tüm sayfalar yüklendi.