Kızlar bugün 29+6 günlük oldum ama geceleri uyku yok uyuyamıyorum gündüzleri 12-1 de kalkıyorum. Çocuklarında uyku düzenini mahf ettim bugün erken uyudular eşim nöbette oluyor bazı geceler vardiyasına göre bende o yokken korkuyorum oturuyorum sonra uyuyorum hava aydinlaninca kalktigim saat belli niye böyle oldum ben gündüzleri hiç uyuyamazdim ışık gelince şimdi uyuyorum ama eski duzenime dönmek istiyorum çocuklar bugün erken uyudular sabah inşallah kalkarım bu durumu yaşayan varmı aranızda eşim yanimdaykende uyumuyorum ayrıca o uyuyor ben yine sabah gidip yatıyorum yanına bugünde bana kızdı uyumuyorsun falan diye kendine çeki düzen ver dedi nöbette şimdi benimde uyuduğumu sanıyor ben yine oturuyorum Allah'ım çok saçma birşey ya ne yapabilirim nasıl uyumam gerekiyor geceleri bir kere uyudum eşim nöbette çok korktum kötü rüya gördüm WC ye gitmem gerekti sıçrayarak uyandım ama karanlıktı otomatik sansor var yine kalkamadım çocukların odasında uyuyorum kızımla gideyim dedim seslendim duymadı beni oda önümüzdeki ay 6 yaşına girecek ben korkuyorum ciddi anlamda çok büyük korkularım var hava aydınlandı öyle gittim wc ye sonra hemen yorganın altına girdim normal mi sizce korkmalarim yada bu tür kötü rüyalar kabuslar desem daha doğru olur çok korkuyorum ben geceleri