Sorum var Uykusuzluk çözüm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bergen tarafından oluşturulan Uykusuzluk çözüm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,167 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uykusuzluk çözüm
Konbuyu başlatan Bergen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben bı haftadir uyuyamıyorum gece sık sık kalkıyorum fena ter içinde 37 +5 şu an hala aynı kilom da yok ama uykum bozukdumuda bidaha yaramıyor um napcam bilmiyorum gözlerim ağrıyor
Bende uyuyamıyorum uyuyamadikca ne WC ihtiyacı bitiyor sürekli ayaklarımı yıkıyorum biraz rüzgar eserde uyurum diye ama nahile. 5 kadar rahat uyumuyorum sonra nasıl dalıyorum bilmiyorum. Terden oluyorum birde atlet külot yatıyorum. Çok fena terliyorum. Rabbim yardımcımız olsun. Evin her yeri açık bı gıdım esmiyor. Uyuyamadikca sinir boğuyor beni 😁😁

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 29. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık balkabağı büyüklüğünde.
Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 38 cm ağırlıgı 1300 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Al bendende o kadar 😣 resmen terden ve sıcaktan bayılacak gibi oluyorum uyuyamıyorum,bir o yana bir bu yana dönüp duruyorum sabahta 6 da kalkıyorum uykum gelmiyor 😣😣puffff

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)

Bergen

Kayıtlı Üye
rank
Bende uyuyamıyorum uyuyamadikca ne WC ihtiyacı bitiyor sürekli ayaklarımı yıkıyorum biraz rüzgar eserde uyurum diye ama nahile. 5 kadar rahat uyumuyorum sonra nasıl dalıyorum bilmiyorum. Terden oluyorum birde atlet külot yatıyorum. Çok fena terliyorum. Rabbim yardımcımız olsun. Evin her yeri açık bı gıdım esmiyor. Uyuyamadikca sinir boğuyor beni 😁😁
Az kaldı inslaah biter

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Kas ve akciğerler olgunlaşmaya devam ediyor. kafa gelişen beyin sığabilsin diye daha büyük hale geliyor. Gereken ihtiyaçları karşılamak için daha fazla protein, c vitamini, folik asid ve demire ihtiyaç var. ve kemik gelişimi için kalsiyuma. bu dönemde mide yanmaları, gaz ve kabızlık artmaya başlar. uterus’un baskısı nedeniyle hemoroid görülebilir. yüksek lifli gıdalar, fazla sıvı tüketilmeli ve düzenli egzersiz yapılmalı.

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Tüm sayfalar yüklendi.