Uyumayan bebişler 👶

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Arzu Asel tarafından oluşturulan Uyumayan bebişler 👶 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,297 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyumayan bebişler 👶
Konbuyu başlatan Arzu Asel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 20 günlük olduk akşamları uyumuyor gündüzleride uzun uzun uyumuyor uykusuzluktan ölücem siz neler yapıyorsunuz?

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 20 günlük olduk akşamları uyumuyor gündüzleride uzun uzun uyumuyor uykusuzluktan ölücem siz neler yapıyorsunuz?
Canım bebegını doyur gazını cikar uykusu varsa uyut bi sonraki uyandıgında doyur gazını cikar altını degıstır oyala uyutma 1 saat sonra uykusu gelecektir sonra geri uyut bebegın kucuk bi duzen olustur bebegıne hemen uyacaktır sana

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Canım bebegını doyur gazını cikar uykusu varsa uyut bi sonraki uyandıgında doyur gazını cikar altını degıstır oyala uyutma 1 saat sonra uykusu gelecektir sonra geri uyut bebegın kucuk bi duzen olustur bebegıne hemen uyacaktır sana
İnşAllah kuzum ya dayanamıyorum artık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sadece emiyo sütüm yetiyo ama anlamıyorum

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
İnşAllah kuzum ya dayanamıyorum artık
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sadece emiyo sütüm yetiyo ama anlamıyorum
Gunduz her alt acmada 1 saatte olsa uyanık tut canım bizler gunduz uyusunda isimize bakalım diyoruz ama gunduz uyuyunca gece uyumuyorlar gecede mümkün oldukca sessiz ol konusma bebegınle hıc emzır yatır uyumasa bile sessiz olmaya calıs gece gunduz farkını anlaması lazım sonra gece uyanmıyor canım ben 2 cocugum dada aynısını yaptım hemen duzene girdi gece hıc yormadılar

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Gunduz her alt acmada 1 saatte olsa uyanık tut canım bizler gunduz uyusunda isimize bakalım diyoruz ama gunduz uyuyunca gece uyumuyorlar gecede mümkün oldukca sessiz ol konusma bebegınle hıc emzır yatır uyumasa bile sessiz olmaya calıs gece gunduz farkını anlaması lazım sonra gece uyanmıyor canım ben 2 cocugum dada aynısını yaptım hemen duzene girdi gece hıc yormadılar
İnanırmısın cnm dün 7 kaldırdım akşam 11.30 uyudu 12 de kalktı saat 2 ye kadar uyumadı baya uyanık tuttm aslında

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
İnanırmısın cnm dün 7 kaldırdım akşam 11.30 uyudu 12 de kalktı saat 2 ye kadar uyumadı baya uyanık tuttm aslında
Her 2 saate bi emzır sen canım saat tut iyice emzır doyduguna emin ol agladıgında karnının tok oldugunu anlarsın o zaman uyut zor bi durum ama ınsallah duzene oturur 40 dan sonra degısır derler ama biraz daha sabret bakalım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar