Uyumayan bebişler 👶

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Arzu Asel tarafından oluşturulan Uyumayan bebişler 👶 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,297 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uyumayan bebişler 👶
Konbuyu başlatan Arzu Asel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

SBA-

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 20 günlük olduk akşamları uyumuyor gündüzleride uzun uzun uyumuyor uykusuzluktan ölücem siz neler yapıyorsunuz?
Benim oğlumda aynı geceleri kesinlikle uyumuyor gece 2-3 yeni uyumama rekoru gece 4. Gündüzleri uyutmamaya gayret ediyorum çok ağlarsa uyutuyirum kendi kendine uyumuyor ayağımda hafif sallayarak beyaz gürültü dinleterek uyutuyorum. Beyaz gürültü sakinleştirip uykuya dalmasını kolaylaştırıyor tavsiye ederim. Gündüz evdeki bütün güneşlikleri açıyorum eve güneş girince rahatsız olup uyumuyor gündüz en az 2 kere 2şer saat uyutuyorum gece uykusu daha uzun oluyor. Daha gece gündüz ayrımı olmadığı için zor oluyor büyüyene kadar bugünler geçicek sinir stres yapma sütüne geçer bebeğin uyuduğunda 10 dakika bile uyusa sende kapat gözlerini biraz dinlenmiş olursun

SBA-

Kayıtlı Üye
rank
40ından sonra düzene oturur derler benim oğlumda 40ına kadar gündüz akşama kadar uyur akşam ezanında kalkar sbaaha kadar otururdu sonra düzeldi
Benimki 40ından sonra bozuldu iyice 😐 normalde 1-2-3 gibi uyuyan bebek şimdi 4e kadar uyumuyor meme istemiyor sürekli ağlıyor kucakta uyumak istiyor meme açık durucak ağzının ucunda olacak öyle sabaha kadar kucağında uyuyacak 😐

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Benimki 40ından sonra bozuldu iyice 😐 normalde 1-2-3 gibi uyuyan bebek şimdi 4e kadar uyumuyor meme istemiyor sürekli ağlıyor kucakta uyumak istiyor meme açık durucak ağzının ucunda olacak öyle sabaha kadar kucağında uyuyacak 😐
Gaz sıkıntısı falan mı acaba canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşAllah cnm dua edin lütfen
Rabbim rahatlık versin tüm bebişlere inşallah 🤲🤲

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Benim oğlumda aynı geceleri kesinlikle uyumuyor gece 2-3 yeni uyumama rekoru gece 4. Gündüzleri uyutmamaya gayret ediyorum çok ağlarsa uyutuyirum kendi kendine uyumuyor ayağımda hafif sallayarak beyaz gürültü dinleterek uyutuyorum. Beyaz gürültü sakinleştirip uykuya dalmasını kolaylaştırıyor tavsiye ederim. Gündüz evdeki bütün güneşlikleri açıyorum eve güneş girince rahatsız olup uyumuyor gündüz en az 2 kere 2şer saat uyutuyorum gece uykusu daha uzun oluyor. Daha gece gündüz ayrımı olmadığı için zor oluyor büyüyene kadar bugünler geçicek sinir stres yapma sütüne geçer bebeğin uyuduğunda 10 dakika bile uyusa sende kapat gözlerini biraz dinlenmiş olursun
İnşAllah kuzum ya çok zor oluyor uykusuzluk biraz hasta bide
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım biz 2 buçuk aylık olduk daha 1 2 gündür düzene soktum gibi doğduğundan beri uyku nedir unutmuştum valla
Ayy benimkide inşallah düzelir ya çok zor oluyo cnm

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Sanki hayatla bağlantım kesildi ruh gibiyim cmm
Çok iyi anlıyorum canım bizde 2 buçuk ayın ardından ilk gün akşam 8de yattık sabah saat 10a kadar uyumuşuz. Uyandı ama emdi geri uyudu hep. O günkü mutluluğumu tarif edemem 😂 darısı başınıza inşallah 🙏 bana herkes 40ı çıksın düzelir diyordu da bizde olmadı o daha yeni yeni düzene giriyor. Hatta erken mi seviniyorum acaba diye düşünmüyor değilim 2 gün oldu daha inşallah böyle devam eder 😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar