Ne yapıcaz böyle ya 37+5, 2 aydır böyleyim bi bozuldu düzenim o gün bugündür aynı . Ne yapsak düzene girer bilemiyorum ki..Al benden de o kadar saat 4 oldu ya uyuyamıyorum![]()
Bende 37+4 günlük hamileyim canım yok bendede aynı geceleri uyumuyorum sabah birde erken kalkıyorum deli gibi oturuyorum kaç tane dızi bitirdim muhteşem yüzyıl i bile bitirdimNe yapıcaz böyle ya 37+5, 2 aydır böyleyim bi bozuldu düzenim o gün bugündür aynı . Ne yapsak düzene girer bilemiyorum ki..![]()
Bende 37+4 günlük hamileyim canım yok bendede aynı geceleri uyumuyorum sabah birde erken kalkıyorum deli gibi oturuyorum kaç tane dızi bitirdim muhteşem yüzyıl i bile bitirdimbebeklerimiz doğunca çok arayacağız bu geceleri
![]()
Ne yapsak ki yaaMerhaba arkadaşlar bnde 21+1 bnde uyuyamıyorum![]()
Yok uykusuz kalacaz ya emin ol arayacağız benim 3 ordan biliyorumBende bi diziye başlayayım bari
Bu arada canım bence hiç aramicaz çünkü pek bi farkı yok alıştırma yapıyo gibiyiz baksana halimize hdhdhdhd..
MaşAllahhh yaa Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde kucağına almayı nasib etsin canım benimYok uykusuz kalacaz ya emin ol arayacağız benim 3 ordan biliyorumya bende açılma var nişan geldi ama sancı yok doğurmak istiyorum artık birde sende de varmı bilmiyorum ama sorayım haftalarimiz aynı karnım indi ama çok pis baskı olmaya başladı önceden afedersin taksit taksit küçük abdestime çıkardım şimdi maşallah yoğun bir şekilde hissediyorum mesane boşalıyor ama 15 dakika sonra yine aynı doluyor ve baskı yapıyor
Evet canım normal gözüküyor bakalım hayırlısı ile dogsunlardaMaşAllahhh yaa Rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde kucağına almayı nasib etsin canım benimbende açılmada yok bi de midemin altında tepiniyo taş gibi toplanıyor felan gelmeye niyeti yok sanırım
bi de ben tuvalete çıkamıyorum. Senin 1 haftayı bulmaz bence.. Ama su felan çok gelirse bekleme derim. Normal mi olucak?
Hadi inşaAllahEvet canım normal gözüküyor bakalım hayırlısı ile dogsunlarda![]()
Evet canım normal gözüküyor bakalım hayırlısı ile dogsunlarda![]()