Hadi inşaAllah 🤲🏻 Bakalım haber vericem inşallah 🤲
3 çocuk annesi Kayıtlı Üye Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 1,090 Konum Ankara 31 Mayıs 2022 #11 Hamişimm' Alıntı: Hadi inşaAllah Genişletmek için tıkla ... Bakalım haber vericem inşallah
Hamişimm Kayıtlı Üye Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 227 31 Mayıs 2022 #12 3 çocuk annesi' Alıntı: Bakalım haber vericem inşallah Genişletmek için tıkla ... Valla bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı
3 çocuk annesi' Alıntı: Bakalım haber vericem inşallah Genişletmek için tıkla ... Valla bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 31 Mayıs 2022 #13 Hamişimm' Alıntı: Bu saat oldu gram uyku yok kızlar ya ne yapıcam ben böyle.. Gecem gündüzüm birbirine girdi... Genişletmek için tıkla ... Kıyamam canım ya gündüz çok mu uyursun
Hamişimm' Alıntı: Bu saat oldu gram uyku yok kızlar ya ne yapıcam ben böyle.. Gecem gündüzüm birbirine girdi... Genişletmek için tıkla ... Kıyamam canım ya gündüz çok mu uyursun
Hamişimm Kayıtlı Üye Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 227 31 Mayıs 2022 #14 Gamze Hümeyra' Alıntı: Kıyamam canım ya gündüz çok mu uyursun Genişletmek için tıkla ... Gündüzde az uyuyorum en fazla 3-4 saat..
Gamze Hümeyra' Alıntı: Kıyamam canım ya gündüz çok mu uyursun Genişletmek için tıkla ... Gündüzde az uyuyorum en fazla 3-4 saat..
H Hivda Çulcuoğlu Kayıtlı Üye Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 89 31 Mayıs 2022 #15 Hamişimm' Alıntı: Bu saat oldu gram uyku yok kızlar ya ne yapıcam ben böyle.. Gecem gündüzüm birbirine girdi... Genişletmek için tıkla ... Benimde öyle hem şeker hastasıyım hemde gebelikten dolayı sürekli wc ihtiyacım oluyor gündüz uyuyorsan gece uyuman zor ola bilir canım
Hamişimm' Alıntı: Bu saat oldu gram uyku yok kızlar ya ne yapıcam ben böyle.. Gecem gündüzüm birbirine girdi... Genişletmek için tıkla ... Benimde öyle hem şeker hastasıyım hemde gebelikten dolayı sürekli wc ihtiyacım oluyor gündüz uyuyorsan gece uyuman zor ola bilir canım
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 31 Mayıs 2022 #16 Hamişimm' Alıntı: Gündüzde az uyuyorum en fazla 3-4 saat.. Genişletmek için tıkla ... Ya Bence doktora danış sen
Hamişimm' Alıntı: Gündüzde az uyuyorum en fazla 3-4 saat.. Genişletmek için tıkla ... Ya Bence doktora danış sen