Bende öyle bozuntuya vermedim hiçbişey yokmuş gibi davranıyorum ne yapimKıyamam kuzum ya bu erkekler odun böyle maalesef benimki de dün hiç doğum gününden bahsetmedi daha hala da bilmiyor doğum günumun geçtiğini e bende aşırı gurur olduğu için bende demedim bugün benim doğum günüm öyle kaldım![]()

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen öyle canım bi çikolata bile yeter bari unuttun yüzüme söyleme bide gülerek ben sana para attım ordan al demesine bozuldum o biliyo benim herşeyle mutlu olduğumu kafasıda dalgın değil işide rahat gayet kafası dolu olacak birşeyi de yok şahsen annemi sra demeyi biliyo anca başka şeylere yorsun kafasınıErkek milleti ya cidden ilginç o ne yani ben sana para atmıştım hediyeni kendin al hediye değil ki önemli olan düşünmesi alması bir toka bile alsa düşünmüş olması önemli ama canım erkekler hep aynı bizim kadar ince ruhlu değiller maalesef ona göre o fikir çok doğru geliyor çünkü şimdi ben alsam beğenmez belki diye düşünmüş olabilir yani kötü bir niyet değil de sadece kadın ruhundan biraz anlamamak diyelim ki buda çok erkeğin sorunubence üzülme yinede düşünmüş bak emin ol ben eşime aa bugün ne vardı diyorum adam başlıyor saymaya doğum günün müydü evlilik yıldönümü diye sıraya diziyor yani hiçbirini bilmiyor yani erkeklerin genel sorunu bu maalesef üzme kendini sonuçta düşünmüş erkek fikriyle bir düşünce gelmiş aklına bence yinede güzel sıkma canını hiç
bu arada iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun
![]()

Canım doğum günü mesajını gördü telefonda bir zahmet hatırlasın benim zoruma giden gülerek para atmıştım ordan al demesi en ufak şeyle mutlu olduğumu bilir bugün gitti TV izledi yanımıza bile gelmedi bende kızımla birlikte uyudumCanım üzülme eşin sana hediye alamadığı için üzüldüğü için aklına önce verdigi para aklına gelmiş . Doğum günün kutlu olsun canımönemli olan hatırlaması

Canım işi gayet rahat annemi ara bayadır aramıyosun demeyi biliyo istediği herşeye gayet güzel kafa yorabiliyorYoğunluktan olabilir canım üzülme
O kadar yoğun ki iş yerinde telefondan film izliyo gayette kafası rahat işine geldiği şeylere çok güzel kafa yoruyor annemi ara istersen bayadır konuşmuyosunuz diyor annesine gelince gayette çok düşünüyorSıkma kuzum canını iş yorgunluğundan aklından çıkmıştır belki de
O kadar yoğun ki iş yerinde telefondan film izliyo gayette kafası rahat işine geldiği şeylere çok güzel kafa yoruyor annemi ara istersen bayadır konuşmuyosunuz diyor annesine gelince gayette çok düşünüyorSıkma kuzum canını iş yorgunluğundan aklından çıkmıştır belki de
Valla biz evleneli bi sene oldu daha şimdiden böyleyse ne takıcam zaten bozuntuya vermedim gitti içerde televizyonunu izledi rahat rahat bizde kızımla uyumuşuzMesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yanlız drgilsin benim eşimde seninki gibi ilk zamanlar her günü hatırlar muhakkak hediye alırdı çiçeksiz eve gelmezdi şimdi amannn. Boşver takma

Son düzenleme: