Uzun aradan sonra ben geldım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Cen_net_lik tarafından oluşturulan Uzun aradan sonra ben geldım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 544 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Uzun aradan sonra ben geldım
Konbuyu başlatan Cen_net_lik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Niloya

Cen_net_lik

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba cıcı anısler nasılsınız dogum yapan annısler ıyımısınız bebısler ıyımı hamıle anıssler hamılelık nasıl gıdyor😍😍😍

Selin.33

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba cıcı anısler nasılsınız dogum yapan annısler ıyımısınız bebısler ıyımı hamıle anıssler hamılelık nasıl gıdyor😍😍😍
Merhaba hoş geldiniz 🌺 hamilelik uzun sürdü ama sona yaklaştık inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz 😇

N

Niloyaa

Guest
Kızlar kan degerimde 4.27 çıktı ve bana 1 hafta sonra gel tekrar kan ver dediler ama ben şuan hasta oluyorum. Böyle olup hastalıktan sonra hamile olduğunu ogrenen varmı

Niloya

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar kan degerimde 4.27 çıktı ve bana 1 hafta sonra gel tekrar kan ver dediler ama ben şuan hasta oluyorum. Böyle olup hastalıktan sonra hamile olduğunu ogrenen varmı evdeki testlerde silik görünüyordu vardı yani ikinci cizgi

Tüm sayfalar yüklendi.