Qızlar kim soyuqdeymeye göre terjinan şamını istifade edib?
2 2uşaq anası Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 272 13 Ekim 2022 #1 Qızlar kim soyuqdeymeye göre terjinan şamını istifade edib?
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 13 Ekim 2022 #2 2uşaq anası' Alıntı: Qızlar kim soyuqdeymeye göre terjinan şamını istifade edib? Genişletmek için tıkla ... Azerbaycanlisanm?.canm.turkce yazki turk arkadaslarda anlasin men etmisem.amma sonradan infeksiy verib meslehet gormurem
2uşaq anası' Alıntı: Qızlar kim soyuqdeymeye göre terjinan şamını istifade edib? Genişletmek için tıkla ... Azerbaycanlisanm?.canm.turkce yazki turk arkadaslarda anlasin men etmisem.amma sonradan infeksiy verib meslehet gormurem
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 13 Ekim 2022 #3 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Azerbaycanlisanm?.canm.turkce yazki turk arkadaslarda anlasin men etmisem.amma sonradan infeksiy verib meslehet gormurem Genişletmek için tıkla ... Ulduzum turkcen çok guzel
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Azerbaycanlisanm?.canm.turkce yazki turk arkadaslarda anlasin men etmisem.amma sonradan infeksiy verib meslehet gormurem Genişletmek için tıkla ... Ulduzum turkcen çok guzel
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 13 Ekim 2022 #4 Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Ulduzum turkcen çok guzel Genişletmek için tıkla ... Tesekur edirim çiçegim Azerbaycanda herkes turkceyi guzel biler benim ruscamda iyi
Umutluuu( Umut olsun )' Alıntı: Ulduzum turkcen çok guzel Genişletmek için tıkla ... Tesekur edirim çiçegim Azerbaycanda herkes turkceyi guzel biler benim ruscamda iyi
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 13 Ekim 2022 #5 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Tesekur edirim çiçegim Azerbaycanda herkes turkceyi guzel biler benim ruscamda iyi Genişletmek için tıkla ... Maşallah şekerine
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Tesekur edirim çiçegim Azerbaycanda herkes turkceyi guzel biler benim ruscamda iyi Genişletmek için tıkla ... Maşallah şekerine
2 2uşaq anası Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 272 13 Ekim 2022 #6 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Azerbaycanlisanm?.canm.turkce yazki turk arkadaslarda anlasin men etmisem.amma sonradan infeksiy verib meslehet gormurem Genişletmek için tıkla ... Azerbaycanliyam,sende Azerbaycanlisan?ginekoloqum yazib onu mene
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Azerbaycanlisanm?.canm.turkce yazki turk arkadaslarda anlasin men etmisem.amma sonradan infeksiy verib meslehet gormurem Genişletmek için tıkla ... Azerbaycanliyam,sende Azerbaycanlisan?ginekoloqum yazib onu mene
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 13 Ekim 2022 #7 2uşaq anası' Alıntı: Azerbaycanliyam,sende Azerbaycanlisan?ginekoloqum yazib onu mene Genişletmek için tıkla ... Aha amma mende infeksiya vermisdi beli Azerbaycanliyam rusiyada yaşayirak
2uşaq anası' Alıntı: Azerbaycanliyam,sende Azerbaycanlisan?ginekoloqum yazib onu mene Genişletmek için tıkla ... Aha amma mende infeksiya vermisdi beli Azerbaycanliyam rusiyada yaşayirak
2 2uşaq anası Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 272 13 Ekim 2022 #8 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Aha amma mende infeksiya vermisdi beli Azerbaycanliyam rusiyada yaşayirak Genişletmek için tıkla ... Mende Rusiyada yasayiram ginekoloq yazib bugunden istifadeye bawlayacam amma neticesi ne olacaq bilmirem
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Aha amma mende infeksiya vermisdi beli Azerbaycanliyam rusiyada yaşayirak Genişletmek için tıkla ... Mende Rusiyada yasayiram ginekoloq yazib bugunden istifadeye bawlayacam amma neticesi ne olacaq bilmirem
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 13 Ekim 2022 #9 2uşaq anası' Alıntı: Mende Rusiyada yasayiram ginekoloq yazib bugunden istifadeye bawlayacam amma neticesi ne olacaq bilmirem Genişletmek için tıkla ... Kız ben anlamıyorum
2uşaq anası' Alıntı: Mende Rusiyada yasayiram ginekoloq yazib bugunden istifadeye bawlayacam amma neticesi ne olacaq bilmirem Genişletmek için tıkla ... Kız ben anlamıyorum
2 2uşaq anası Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2022 Mesajlar 272 13 Ekim 2022 #10 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Tesekur edirim çiçegim Azerbaycanda herkes turkceyi guzel biler benim ruscamda iyi Genişletmek için tıkla ... Evet Azerbaycanlilarin hepsi Turkce iyi biliyor,kaş bende rusca iyi bilsem
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Tesekur edirim çiçegim Azerbaycanda herkes turkceyi guzel biler benim ruscamda iyi Genişletmek için tıkla ... Evet Azerbaycanlilarin hepsi Turkce iyi biliyor,kaş bende rusca iyi bilsem