Valla yoruldum artık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Murat. Cennet. Dowut. tarafından oluşturulan Valla yoruldum artık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,151 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Valla yoruldum artık
Konbuyu başlatan Murat. Cennet. Dowut.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan merveofs

حببتى❤️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hersey ustume ustume gelyor. Cok yoruldum. Bıtane ogluma patık aldym ayakgap gıbısınden her kesın dılınde oldu 2 aylık bebege ayakgap gıdıryor dıe kayynlarym kayyn babam bıle ayak gap geydıryormussun dıe bu gun Kayyn abımızde arkamdan kpnusmus el kadar bebege ayakgap geydıryor para bulsa ogluna bısıler alyor dıe teşekkürü bu ıste 3 tane cocugına ben bakyorum camısırını yemegını falan ben yapyorum tesekur edıcek yerınde arkamdan konusyor. Ablamın kocası olyor bıde Ablama soyledım soyle dıe ablamda bagyrdy baya kavga etdım kımseden hayyr yokmus demek kocamda bısı demeyor abısıne erkek kardesıne. Akyl verın kızlar napaım.
Hiç bişey yapma tinlama bile sizene be ne giydirip giydirmeyecgimi size mi soracam kafana göre takıl cnm bnm biz bu çocukları doğuran kadar binbir şekil hayal edyruz öyle Alaçam böyle goydorecem diye onun bunun söylemlerine mi bakacaz cekememzliktir bu

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hersey ustume ustume gelyor. Cok yoruldum. Bıtane ogluma patık aldym ayakgap gıbısınden her kesın dılınde oldu 2 aylık bebege ayakgap gıdıryor dıe kayynlarym kayyn babam bıle ayak gap geydıryormussun dıe bu gun Kayyn abımızde arkamdan kpnusmus el kadar bebege ayakgap geydıryor para bulsa ogluna bısıler alyor dıe teşekkürü bu ıste 3 tane cocugına ben bakyorum camısırını yemegını falan ben yapyorum tesekur edıcek yerınde arkamdan konusyor. Ablamın kocası olyor bıde Ablama soyledım soyle dıe ablamda bagyrdy baya kavga etdım kımseden hayyr yokmus demek kocamda bısı demeyor abısıne erkek kardesıne. Akyl verın kızlar napaım.
Kuzum kocan harcadgina giydirdigine karışmıyorsa dışardakileri hiiic takma onlara ne sizin bebeginizden ne istersen giydrirsin annesi sensin

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Bı tas su vermem senin yerinde olsam ablamın kocasına ne ben çocuğuma ne yaparsam yaparım ben çok katı biriyim direk sokarım lafimi dönerim arkamı kendi ailem bile beni ezmeye çalıştığı için rest çekmişim kaynanam kocamı kışkırtio çocugun üstüne saldı diye önünden yemeği alıp çöpe geçirdim elinden çayı alıp yere serptim çekti gitti o gün bu gündür sokakta görsem selam vermem tövbe estağfurullah çeker ceviririm başımı eşimde kaynanamın bana ettiği bunca yıllık zulmü bildiğinden azını acip tek kelime etmez bana kim ne derse desin kaldiririm susarım ama çocuğuma laf söyleyen olursa yakarım kim olursa olsun sende takma kafana canın ne istiyorsa giydir ah bana dicekki sanane sende al giydir çocuğuna icindemi kaldı giydirenedinmi de soyleniyon derdim varki giydirmisim kocam saolsun der döner giderdim 🤣

merveofs

Kayıtlı Üye
rank
Valla canım ailesine aşırı bağlı adam ne kadar iyi olursa olsun bir yerde sorun oluyor ne yazık ki .. bende de benzeri var ..

Tüm sayfalar yüklendi.