Vitaminler kilo yapar mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Handeee tarafından oluşturulan Vitaminler kilo yapar mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,784 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Vitaminler kilo yapar mı
Konbuyu başlatan Handeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yelda

Mrvkrts

Kayıtlı Üye
rank
Kzoalr merhaba 12 haftalığım doktorum decovit ve moltofer diye vitamin verdi kilo yapar deniyor dopru mu birde yemeğe damla için ilaç verdi
Evet vitamin hapları kilo aldırıyor sonra doğum zor oluyor dedi doktor bana. Vermedi o yüzden. Ama d vitamini folik asit gibi vitaminleri içmeniz gerekir. Bu karışık içinde bir çok vitamin olan hapları kullanmak kilo aldiriyormus

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Decavit bende kullanıyorum gynoferon la birlikte ama bende kilo yapmadı vitamin ilacının kilo yapacağını sanmıyor

Kzoalr merhaba 12 haftalığım doktorum decovit ve moltofer diye vitamin verdi kilo yapar deniyor dopru mu birde yemeğe damla için ilaç verdi
Bende decavit kullanıyordum kilo yapmadı ama yapım geregide zaten kilo almıyorum kilo yapacağını zannetmiyorum iki aydirda elenat 2 kullanıyorum 🙂

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
D vit kullandım cnm ben bebi zayıflattı. Cok zayıfladım hemde 5 kilo verdim 1 ayda. Yani bünyene göre değişiyor o. Ablam kullandı kilo aldı mesela
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum 50 kilo la kaldım 68 oldum şimdilik
Kız sende ne kadar zayıfmıssım anacım ☺️hiç mi yemion kız biz su içsek yarıyo 😂😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.