vitamom kullananlar / duyanlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan vitamom kullananlar \/ duyanlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 796 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı vitamom kullananlar \/ duyanlar
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gökçem💕

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Kızlar doktor vita mom verdi vitamin takviyesi. Kullananlar yazmış ki mide bulantısı yapabilir. Daha yeni yeni mide bulantm geçmeye başlamışken bunu kullanmaya cesaret edemiyorum deneyen var mı lütfen 😭

İklim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar doktor vita mom verdi vitamin takviyesi. Kullananlar yazmış ki mide bulantısı yapabilir. Daha yeni yeni mide bulantm geçmeye başlamışken bunu kullanmaya cesaret edemiyorum deneyen var mı lütfen 😭
Gebelikteki gibi kusma yapmaz canım sanmıyorum gebeliğin kendine has kusması var düşman başına 😄😂 tok karnına tüket öyle korkucan bir bulantı yaşamazsın bence

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Gebelikteki gibi kusma yapmaz canım sanmıyorum gebeliğin kendine has kusması var düşman başına 😄😂 tok karnına tüket öyle korkucan bir bulantı yaşamazsın bence
İnşallah Allahmm yeni bitti kusmalarım geri gelsin istemiyorumm. Teşekkür ederim 😊

İklim

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah Allahmm yeni bitti kusmalarım geri gelsin istemiyorumm. Teşekkür ederim 😊
Kesildiyse gelmez geri bendede çok oldu hap kullanmıştım çalıştığım için kusmak geçti aradan bir zaman sonra sadece 3gun sabahları safra çıkardım o son oldu ilaç öyle o kadar kusma şey yapmaz belki hafif bir bulantı hissi yaşatır sadece dene bakalım tok karnına iç onla bunla karışır gider 😊😊

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Kesildiyse gelmez geri bendede çok oldu hap kullanmıştım çalıştığım için kusmak geçti aradan bir zaman sonra sadece 3gun sabahları safra çıkardım o son oldu ilaç öyle o kadar kusma şey yapmaz belki hafif bir bulantı hissi yaşatır sadece dene bakalım tok karnına iç onla bunla karışır gider 😊😊
İnşallah canım teşekkür ederim

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Eltim kullanmisti hiçbir şikayeti yoktu kişiden kişiye değişir belkide

Tüm sayfalar yüklendi.