Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Insan neden durduk yerde boyle bisey yapar acaba neden gerek duyar.Esim bazen soruyor kiminle yazisiyorsun diye hamile forumu diyorum adam merak edip bakmiyor bile.Allah korusun birisi beni bicaklayacak hastanede olacamda ailemden birisi girip burdakilere haber verecek neden? Ne gerek var? Kimse kimsenin cani cigeri degilki tamam herkes burda arkadas gibi ama otesi yok.Ya dogum yaptim agridan bi sure buraya girmek aklima gelmedi hatta sagolsun bi arkadas merak etmis kidemli anneden haber var mi diye baslik acmis.Emin olun bu bayan bikac gune bask nickle yine gelir
Harfi harfine katılıyorum sana, birde yazdıktan sonra gün boyu çıkmadı buradan, eltinle madem aran iyi değil telefonunun eltinde ne işi var? Nereden bakarsan bak saçmalık.
Ya diyordum ya kaynanamın tarlaları var kaynanam tarlaları paylaştırdıı ama bşr şartla dedi benim kızıma her iri 50 bin tlye bilezik alacaksınız biz kabul ettik sonuçta onun babasının tarlası kaynım kabul etmedi evimizi bastı siz nasıl kabul edersiniz ekmek bıçagıyla saldırdı ben ayırmaya çalıştım zaten nçben epilepsi hastasıyım kaynım eşime vatıracakkrn ben ayırıyordum gögsüme battı o an nöbet geçirince bende vücut kitlendi hastaneye götürüldüm hemen müdale edilmiş rabi nöbet geçirdiğim için hafızam gitmiş dilimi tuttuğum için nefes makinasına bagladılar uyuttular eşim kaynım vurmuş sonra herkes şahit demiş ama ellerim buraya niye yazmış bilmşyorum benim yavrum 2 gün açmış mama istememiş işim gücüm yok ben sizleri ileteyim ayıp ya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sende gozunu acar acmaz burayami yazdin? Ya allah askina bi git okadar belliki dikkat cekmek icin yaptigin. Ortada ne elti ne bisey var kendin yaptigin belli. Eltin buraya niye yazsin Instagramina yazar Facebookuna yazar. Burda kimse kimseyi tanimiyor sende bol keseden salla dur bacim . Halada sana inaniyorlarya pes dogrusu hayretle izliyorum. Azicik mantik yaww
Valla Allah biliyor zerre inanmadım bu olaylara, hangi amaçla yapıldı bilmiyorum ama acındırma mı ilgi çekmemi herşey olabilir. Benim başıma birşey gelse kimse bu programı bilmez ki kalkıp burdaki insanlara başıma birşey geldiğini söylesin. Kendin yazdın kendin oynadın. Yoğun bakımdan da hemen çıkıp maşallah millete de sallamaya başladın.. Sallayana kadar herkesten tek tek özür dilemen lazım ki hamile insanları strese sokmaya hakkın yok.. Sanırım senin biraz psikolojin bozuk biraz dinlenmeye al kendini belli çocuk fazla yormuş.
Kızlar öncelikle ben sadece 2gündür yokum neler olmuş ya beni öldürmüşler biçmişler ya beni bıçakladı kaynım bunları yazanda eltim kaynım beni tarla meselesi için araya girdim eşim yerine bana tam gögsüme degdi insan azda olsa insanı pes hepinizi bir kaç kişiyi çıkar ama ben ayeçreten epilepsi hastasıyım diye uyuttular hep ben iyiyim şimdi onlar içinde özür dilerim ama askerdeki kardeşim bile aramış eşimde yazmamış eltim yapmış herşeyi eşim bilmez uygulamayı
Yönetim Kararı
Konu hakkında inceleme tamamlanmıştır.
Kişinin anlattıgı olaylar tamamen hayal ürünüdür.
Konu hakkında kendisinden hastaneye gittigine dair belge, yaralandığına dair görüntü istedik verdigi cevap mecburmuyum.
Evet burada bulunan herkes yapılan durum hakkında Yönetim tarafından belge bilgi isteme hakkına sahiptir..
Buranın bir kuralları vardır.
Üye tarafından gönderilen mesajlar kullanıcın sorumlulugundadır. Eltim kaynım eşim gibi 3. şahışların hesabı kullanması yasaktır.
Konu hakkında açıklama yapılması için geçici hesabı yasaklanmıştı.
Yasak sonrası verilen cevaplar ise buradaki üyeleri suçlama niteliğinde.
Süresiz olarak yasaklanmıştır. Forumu boşuna kimsenin meşkul etmeye hakkı yoktur.
Burada hassas dönemden geçen anne adaylarını germe strese sokmaya kimsenin hakkı yoktur.
Saçma sapan ne alaka ya
Telefondaki uygulamaları tek tek açıp dur şuraya yazayım buraya yazayım mı demiş sözde eltin..
Dünden beri kabak tadı verdi artık.. İlgi çekmeye çalışmanın da böylesi
Dikkat çekmeye gerek yok. Biz elimizden geldiğince postlara cevap veriyoruz zaten. Napıyorsunuz nasılsınız diye post açsan konuşarak can sıkıntın giderdi
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 31. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kokonat büyüklüğünde.
Bebek başını bir taraftan diğer tarafa çevirebilir. çok hareket etmesinden dolayı annede uykusuzluk olabilir. Bu haftadan itibaren yalancı doğum ağrıları (braxton hick kasılmaları) başlar. bazen erken doğum eylemi başlayabilir. ağrılar sürekli olursa mutlaka doktorunuza haber verin. Bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm ağırlıgı 1650 gr